Ciolacu: La prezidențiale, posibil candidat din afara partidului

luni, 24 mai 2021, 07:25
1 MIN
 Ciolacu: La prezidențiale, posibil candidat din afara partidului

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că PSD va organiza alegeri interne pentru a stabili cine să fie candidatul partidului la alegerile prezidențiale din 2024, dar nu a exclus ca „personalități” din afara partidului să poată intra în această competiție internă. Unul dintre numele care a început să fie vehiculat este cel al lui Mircea Geoană, fost lider PSD, care în prezent este secretar general adjunct al NATO.

El a reamintit că dorește să schimbe vechea abordare a partidului – care s-a dovedit a fi un eșec – ca președintele PSD să fie automat candidatul partidului la alegerile prezidențiale. „A greși e omenește, a persevera e prostește. Toți președinții PSD dinaintea mea au avut o abordare care nu a funcționat. Eu am zis că voi schimba această abordare. În primul rând, președintele partidului nu mai este neapărat și candidatul la prezidențiale”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Vom declanșa alegeri interne pentru această competiție. Este posibil ca anumiți oameni din afara partidului, dar personalități totuși cunoscute, să poată să intre în această competiție internă a PSD. Acest lucru va duce ca în 2024 PSD să câștige toate alegerile”, a adăugat liderul social-democrat.

Aflați amănunte de pe digi24.ro.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii