Iacătă ce-au pierdut liberalii, dacă nu au fuzionat cu Chirica&co

joi, 04 iunie 2020, 01:50
2 MIN
 Iacătă ce-au pierdut liberalii, dacă nu au fuzionat cu Chirica&co

Da, stimaţi telespectatori, chiar aşa: pentru că liberalii ieşeni au vrut să îl ia pe Mihai Chirica în partid pe persoană fizică, şi nu prin fuziune cu partiduleţul lui mic dar cu zestre bunicică, iacătă în fotografia alăturată ce au pierdut: şansa de a se muta, poate nu toţi dar măcar şefimea, din Podu Roş într-un sediu mai mic dar central, pe Independenţei, în zona Bucegi. 

Acolo, aşa cum vedeţi, îşi are sediul partidul înfiinţat de premare anul trecut prin câţiva interpuşi, partid care a primit imediat sediu central, în timp ce alţii, cu oameni în parlament, aşteaptă sediu de ani de zile.

Ce se va întâmpla însă în acest sediu rămas de pripas? Gurile rele zic că Mihai Chirica ar fi decis să-l ţină deocamdată în rezervă, introducându-şi vicele la înaintare acolo. Pe de o parte, pentru că, zice-se, nu se ştie ce se va întâmpla cu mariajul liberal după alegeri. pe de altă parte, cică şi vicele şi amicul de şpriţuri vrea şi el jucăria lui. Chit că nu are habar ce se poate juca cu aşa ceva…

Veorica vs Tudorel (I)

Apropo de marile dezvăluiri făcute în ultimele zile de rectorul Tudorel Toader, prin care este evident că omul vrea să se delimiteze de marii penali ai naţiunii, deşi le-a stat atâta timp alături la atacul asupra statului de drept, iacătă că ieri un personagiu cheie a ieşit la rampă, şi-l cam contrazice pe ieşean în concluziuni. Iată ce spune tanti Veorica, personajul feminin alături de întâlnirea marilor bărbaţi în stat, la tentativa de lovitură penală: ”Da, a avut loc acea întâlnire în patru, la sediul PSD din Băneasa (de care pomeneşte Tudorel, n.n). Au fost prezenţi Dragnea, Tăriceanu, Tudorel Toader şi eu, în calitate de premier. Îmi amintesc perfect că domnului Toder i s-a solicitat amnistie şi graţiere. A fost o discuţie foarte aplicată, în termeni juridici. Eu mai mult am ascultat. Fiind premier, nu puteam să iau o decizie fără un act venit din partea Ministerulul de Justiţie… Întâlnirea nu s-a terminat cu o concluzie clară. Urma să mai aibă loc alte întâlniri”.

Hopa? Păi nea Tudorele, matale ziceai că te-ai opus, şi că atunci s-a decis demisia. Iacătă că tanti zice altceva… Revenim!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii