Ieșeni, aduceți mâine daruri pentru câinii și pisicile din adăposturi și pentru 11 măgăruși!

vineri, 13 decembrie 2019, 10:00
1 MIN
 Ieșeni, aduceți mâine daruri pentru câinii și pisicile din adăposturi și pentru 11 măgăruși!

Evenimentul „Ai cumva o păturică?” va avea loc sâmbătă, 14 decembrie 2019, între orele 14:00 și 16:00, ca de obicei, în parcarea Centrului Comercial Felicia.

Evenimentul este organizat anual de agenția Argo pentru padocurile defavorizate din Iași și din jurul orașului și are ca scop strângerea de alimente, pături, haine vechi, covoare, medicamente și produse de curățenie pentru câinii și pisicile fără stăpân.

Padocurile care au cel mai mult nevoie ajutor sunt adăposturile din Târgu Frumos și Miroslava, alături de Căsuța Pisicească și Asociația MaxDog, care nu beneficiază de sprijinul financiar și logistic al autorităților publice. Cele aproape 800 de animale fără stăpân din aceste padocuri au deja o iarnă foarte grea, pe care inițiatorii evenimentului își doresc să o facă mai ușoară, cu ajutorul comunității din Iași. Unele padocuri au și câteva nevoi speciale pentru animalele pe care le au în grijă: Pampers pentru 6 pisici paralizate și materiale de construcție, fân, lucernă și morcovi pentru 11 măgăruși.

Anul acesta, organizatorii speră la atingerea unui nou record în ceea ce privește cantitatea de hrană colectată: 9 tone pentru micuții necuvântători!

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii