Leylah Fernandez face senzație la US Open la doar 19 ani. „Sunt introvertită”

miercuri, 08 septembrie 2021, 11:39
1 MIN
 Leylah Fernandez face senzație la US Open la doar 19 ani. „Sunt introvertită”

Leylah Fernandez, în vârstă de doar 19 ani, a reușit să se califice în semifinalele US Open, făcând o nouă victimă: Elina Svitolina. După partidă, sportiva din Canada a dezvăluit ce mesaj a primit de la tatăl ei.

Pentru un loc în marea finală, Leylah se va duela cu Aryna Sabalenka, a doua favorită, cea care a eliminat-o pe Barbora Krejcikova (campioana en-titre de la Roland Garros).

"Astăzi mi-a spus să intru pe teren, să mă simt bine, să mă bat pentru fiecare minge. 'Azi este primul tău sfert de finală și nu trebuie să fie ultimul tău meci aici. Luptă pentru visul tău'", a fost mesajul primit de la tatăl ei.

”Sincer, nu știu cum să mă simt acum. Am fost foarte stresată și m-am gândit încontinuu la ceea ce mi-a spus antrenorul că trebuie să fac. Am avut încredere în loviturile mele încă de la început. Am simțit că lovesc mingea atât de bine, am avut acest sentiment în rachetă, să concretizez acea minge de meci. Abia aștept semifinala”, a declarat după partidă Leylah Fernandez.

"Sunt o persoană calmă, nu cred că am atâta energie în afara terenului. Sunt de fapt o persoană introvertită, dar am ieșit din carapace în ultima vreme și mă bucur că sunt pe această scenă uriașă", a mai spus ea.

Aflați amănunte de pe hotnews.ro.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii