Comunicat de presa (P)

Marius Bodea: Costel Alexe, hoț cu diplomă de doctor! Protectorul hoților de lemn să demisioneze dacă mai are orice urmă de bun simț! (P)

joi, 17 septembrie 2020, 12:10
2 MIN
 Marius Bodea: Costel Alexe, hoț cu diplomă de doctor! Protectorul hoților de lemn să demisioneze dacă mai are orice urmă de bun simț! (P)

Deputatul USR Marius Bodea, Candidatul USR PLUS la Președinția Consiliului Județean Iași, îi cere demisia de onoare Ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, în urma dovezilor apărute în presă privind plagiatul masiv din cadrul tezei sale de doctorat.

„Dacă Alexe a fost dovedit autorul moral al defrișărilor masive la adăpostul pandemiei din acest an, astăzi el este dovedit hoț cu diplomă de doctor. Pus în fața unor dovezi incontestabile de furt intelectual, Alexe este obligat să demisioneze dacă mai are orice urmă de bun simț față de români.“
Marius Bodea este de părere că inserarea în teza de doctorat din anul 2012 a lui Costel Alexe a unor pagini întregi furate dintr-o altă lucrare științifică, cu încălcarea tuturor normelor de citare, arată că Ministrul Mediului „are hoția adânc implantată în ADN-ul său“. 

„Faptul că a tolerat furtul masiv de lemn din pădurile României, faptul că a furat primari de la PSD, că acoperă primari care au făcut sex cu minore în sediul Primăriei, că a primit în partid primari care au condamnări penale pentru furt din fondurile europene, că a furat sigla și sediul PNL Iași pentru a le face cadou PSD-ului – vedem astăzi, își au originea în obiceiul lui Alexe de a fura munca altora și a și-o atribui. 

Nu există altă cale decât demisia urgentă din fruntea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, deoarece acoperă Iașul și Guvernul României de o rușine suplimentară prin devoalarea fără urmă de îndoială a plagiatului grosolan din teza sa de doctorat.

Fățărnicia și hoția nu sunt valori ale liberalismului și nici vreo moștenire a brătienilor. Ciocoiul Alexe a fost dovedit, în aceste ultime luni, că are mentalitatea unui pesedist vechi, pus pe căpătuială și disperat să se acopere de o propagandă groasă care să-i ascundă goliciunea morală“, încheie Marius Bodea.

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii