Multe și mărunte: Final nebun în Liga 2

miercuri, 29 iulie 2020, 01:43
3 MIN
 Multe și mărunte: Final nebun în Liga 2

 La Turnu Măgurele, CS Mioveni a învins în deplasare echipa Turris cu 1-0, prin golul marcat de Rădescu, în min. 30. Negruţ (Turris) a primit cartonaşul roşu, în minutul 39. La Ploieşti, FC Argeş a învins cu 2-1 pe Petrolul. Piteştenii au întors scorul în ultimele zece minute şi au urcat pe loc de baraj, iar ploieştenii au ratat promovarea. Au marcat Au marcat Vajushi ('15 -penalty / Prepeliţă ('82), Buhăescu ('87-penalty). Până în min. 87, UTA era promovată în Liga I, dar calculele s-au schimbat dramatic, totul va fi decis în ultima etapă, duminică, de la ora 18:30. Clasament: 1.UTA – 29 p; 2. Mioveni – 27 p; 3. FC Argeş – 26 p; 4.Turris – 25 p; 5. Rapid – 24 p; 6. Petrolul – 22 p. Ultima etapă: FC Argeş – UTA, Mioveni – Petrolul, Rapid – Turris.

Lucescu s-a răs-răzgândit

Mircea Lucescu a plecat, ieri dimineaţă, la Kiev, unde va discuta cu preşedintele Igor Surkis despre preluarea echipei Dinamo. Luni, Lucescu anunţase că renunţă la contractul semnat în urmă cu doar patru zile cu Dinamo Kiev, deoarce îi este imposibil să activeze în atmosfera de ostilitate creată de propriii suporteri.Dinamo Kiev a publicat pe site-ul oficial schimbul de scrisori dintre Lucescu şi Surkis. Mircea Lucescu a semnat săptămâna trecută un contract pe două sezoane cu Dinamo Kiev, însă aducerea lui a fost contestată de fanii echipei ucrainene.

Pregătiri pentru Euro U19

Campionatului European U19, turneu final pe care îl va găzdui România, va avea loc între 30 iunie şi 13 iulie 2021, informează FRF. Euro U19 din 2021 ce va avea loc în România va reuni 8 echipe, urmând să se dispute un total de 15 partide. Reprezentativa tricoloră U19 pregătită de Daniel Oprescu este calificată direct, din postura de gazdă. Naţionala de juniori avea programate în acest an mai multe acţiuni de pregătire care au fost însă anulate din cauza efectelor pandemiei COVID-19. Competiţia se va desfăşura pe patru stadioane din Bucureşti, Ploieşti şi Voluntari care au fost nominalizate de FRF în dosarul câştigător de candidatură. UEFA va confirma arenele în urma vizitei de lucru pe care o vor face reprezentanţii forului continental până la finele acestui an.

Sorţi la handbal

Echipele din România şi-au aflat, marţi, adversarele în EHF European League la handbal masculin şi feminin. Astfel, la feminin, Dunărea Braila va întâlni echipa norvegiană Tertnes Bergen, în turul doi al EHF European League. Meciurile sunt programate la 10/11 octombrie turul şi 17/18 octombrie returul. În turul 1 al EHF European League masculin AHC Potaissa Turda va evolua cu HRK Gorica (Croaţia), iar HC Dobrogea Sud Constanţa cu HC Victor (Rusia). Meciurile tur sunt programate la 29/30 august, iar returul o săptămână mai târziu.

 

Klopp, antrenorul sezonului

Jürgen Klopp a fost desemnat antrenorul sezonului de către Asociaţia managerilor din liga engleză de fotbal, după ce a condus FC Liverpool la câştigarea primului său titlu de campioană a Angliei după o pauză de 30 de ani, Argentinianul Marcelo Bielsa, care a promovat Leeds United în Premier League după 16 ani, a fost ales cel mai bun antrenor din liga secundă engleză. La feminin s-a impus Emma Hayes, care a câştigat în acest sezon campionatul şi Cupa Angliei cu Chelsea.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii