Recunoaşteţi personagiile? Ehe, vremuri…

vineri, 31 mai 2019, 01:50
2 MIN
 Recunoaşteţi personagiile? Ehe, vremuri…

Dacă tot azi e vineri şi pentru unii dintre ‘mnea-voastră începe deja uichendul, haideţi să începem ziua cu ceva mai lejer, cules însă tot de prin politichia mâloasă de Bahlui. 

Mai exact, căutând noi de zor ceva anume prin arhiva noastră foto veche, antică şi de demult, iaca peste ce am dat acolo, stimaţi telespectatori! Este o fotografie din perioada anilor ‘90, pe când puricele politic se potcovea la Iaşi cu 99 oca de fier şi se arunca până în ‘naltul ceriului, şi pe vremea când unii din imagine erau bisnismani ce nu aveau altă legătură cu politichia decât că erau cotizatori constanţi, contra contracte.

Cum e şi cazul ocupantului din dreapta imaginii, nea Măricel zis şi Aragaz. Am zis că merită să-i oferim cadou azi poza cu pricina, după ce am văzut că şi el ţine la astfel de amintiri foto. Mai ales când vrea să dea la gioale. Şi de-aia zicem…

Voi ştiaţi că Mihăiţă ar putea avea şi el soarta lui Dragnea, adicătelea la bulău?

Să trecem însă la treburi mai serioase, şi să vă spunem una cu fainoşag pe azi, dragilor. Unii combinatori de prin preajma duşmanilor lui Mihăiţă zice-se că ar combina o lucrătură care să-l scoată pe Mihăiţă din calcule. Iar ideea cică le-ar fi venit după ce au auzit cum îl condamna premarele pe Dragnea în timp ce era judecat (în final şi condamnat definitiv) pentru că a angajat fictiv două femei la Protecţia Copilului Teleorman, iar respectivele munceau de fapt la partid. Boon, Mihăiţă dă-i şi luptă cu Dragnea, mai să-l crezi, nu alta, dar el uită, zice-se, că şi el a angajat doi băieţaşi de bine la premărie, plătiţi din banii noştri, şi amândoi nu făceau altceva decât finisau imaginea lui ba pe feisbuc, unde lucra nebacalaureatul dintre cei doi, ba în fotografii, unde are un coţcar cu carte de muncă la gunoaie. Ei, oare la asta se referă băieţii ăia, bă nea Mihăiţă? Sau la alealalte, mai de soi?

PS: Haideţi să vă mai spunem una din alergare tot despre Mihăiţă, la final. Cică la secţia de pe strada lui (pe care a copilărit, în Păcurari, pe Horga) PSD a obţinut cel mai mare scor din oraş. Hm, îl cheamă partidul oare înapoi? Sau Dragnea?

Comentarii