Românii întorşi de la graniţa cu Grecia din cauză că nu au prezentat teste de coronavirus

miercuri, 15 iulie 2020, 09:58
1 MIN
 Românii întorşi de la graniţa cu Grecia din cauză că nu au prezentat teste de coronavirus

Mai mulţi turişti români care au vrut să-şi facă vacanţa în Grecia se întorc în ţară. Oamenii au ajuns, cu maşinile, până la graniţă şi au aflat că nu pot intra în Grecia deoarece nu au făcut testele care să demonstreze că nu sunt infectaţi cu noul coronavirus. Ştiau că sunt obligatorii de la ora 6 a acestei dimineţi, dar autorităţile elene au pus în aplicare măsura de la miezul nopţii. 

Românii au venit în vacanţă fără testul de coronavirus şi spun că au sperat să treacă graniţa fără el întrucât ştiau că măsura intră în vigoare de la 6 dimineaţa, iar ei au ajuns înainte de această oră. Nu doar românii sunt în această situaţie, ci şi turişti din alte ţări care au vrut, miercuri dimineaţă să intre în Grecia neavând teste.

Măsurile au intrat însă în vigoare de la miezul nopţii, aşa că cei fără teste trebuie să se întoarcă. Unii dintre turiştii români au afirmat că vor încerca să facă acest test în Bulgaria.

“Am ajuns la 4.30, am vrut să intru cu programarea de pe site şi cu codurile, nu m-au lăsat motivând că trebuie să am testul. De o oră stau, nu mă bagă nimeni în seamă. Ne trimit în Bulgaria să facem testul”, a povestit un turist român.

Citiţi materialul integral pe digi24.ro

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii