Seturi de dus de calitate!

marți, 19 noiembrie 2019, 15:46
2 MIN

Pe site-ul magazinului evivo.ro, clientii au ocazia de a gasi produse de calitate foarte buna, pe care oricine le poate folosi in locuinta, fie ca doreste sa o renoveze sau sa o amenajeze de la zero. Acest magazin vinde o multime de produse pentru, bucatarie si si bucatarie, precum chiuvete sau seturi de dus si  coloane de dus.

Majoritatea persoanelor prefera sa petreaca chiar si pana la 30 de minute sub dus dupa o zi lunga la serviciu, insa conteaza sa ai un set de dus functional si modern pentru a controla nivelul otpim de temperatura a apei, presiunea si in ce directie doresti sa curga apa.

Bateriile de dus nu au numai un rol estetic, ele au un rol practic, functional si de aceea este necesar sa acorzi atentie tuturor detaliilor atunci cand alegi o baterie de dus pentru baia ta. Asa cum acorzi o deosebita atentie calitatii atunci cand cumperi mobilierul pentru baie, cada sau alte obiecte sanitare, la fel trebuie sa procedezi si cu bateria de dus daca vrei ca alegerea ta sa fie cea mai buna.

Cum alegem dusul ideal?
Sunt multe produse din care putem alege, iar magaiznul evivo.ro are o gama destul de variata incat toti clientii sa poata gasi un produs cu care sa rezoneze.

Un set de dus trebuie sa contina:

  • Para de dus

Poate sa fie simpla sau cu mai multe tipuri de spray si este recomandat sa aiba terminatiile din silicon pentru a nu se depozita calcar si pentru a putea fi usor de curatat.
O para de calitate este una care are cel putin 2 tipuri de spray (normal si masaj) si care are incorporata o solutie de reducere a consumului de apa.

  • Furtunul de dus

Poate sa fie de dimensiuni diferite si este bine sa luati unul cu o lungime adecvata spatiului unde va fi folosit. Furtunul de dus poate fi metalic sau din plastic invelit in material cauciucat.

  • Agatatoarea de dus

Este din plastic sau metal cromat si trebuie sa fie discreta si estetica. Bara de dus poate avea lungimi diferite si poate avea un suport pentru sapun sau gel de dus precum si un sistem de culisare a suportului pe care se prinde para de dus.

Sistemele de dus ceva mai complexe sunt cele care se cupleaza la baterii de dus si care contin dus de mana (para + furtun), diverter (schimbator), teava de dus si palnie deasupra capului.

Bateriile, indiferent ca sunt baterii pentru bucatarie, baterii pentru lavoar sau baterii pentru cada si dus, sunt obiecte sanitare foarte importante. De calitatea acestora depinde atat confortul utilizatorului, cat si investitia facuta in timp. O baterie de proasta calitate va ceda in foarte scurt timp, ceea ce inseamna bani si timp pierdut, plus eventuale probleme tehnice (scurgeri de apa etc).

La fel si cu bateriile de dus: trebuie sa alegi baterii de calitate, fabricate din materiale rezistente, cu componente de calitate, astfel incat sa te bucuri de acel produs pentru o perioada lunga de timp, sa nu fii nevoit sa cheltui bani suplimentari cu el.

Atunci cand alegi o baterie de dus, nu face compromis la pret, nu alege o baterie de dus ieftina, sau de calitate indoielnica pentru ca, iti garantam, ca nu rezista in timp si nu iti va fi utila scopului tau.

Magazinul evivo.ro are cele mai bune seturi de dus!

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii