Studenţii din Iaşi pot câştiga o trotinetă electrică dacă vin cu o propunere inventivă de campanie de reciclare

sâmbătă, 11 februarie 2023, 02:50
1 MIN
 Studenţii din Iaşi pot câştiga o trotinetă electrică dacă vin cu o propunere inventivă de campanie de reciclare

Studenţii din Iaşi au posibilitatea de a câştiga trei trotinete electrice în cadrul unui program care promovează reciclarea – „Every Can Counts”, organizat de Asociaţia Alucro în România. Campania de conştientizare a reciclării dozelor de aluminiu se adresează studenţilor din toate universităţile româneşti care doresc să participe la acest concurs.

„Campania Ambasadorii Reciclării se adresează studenţilor, se va derula în centrele universitare din România şi are în vedere educarea tinerilor şi conştientizarea importanţei reciclării dozelor din aluminiu prin implementarea unor campanii de promovarea a reciclării dozelor din aluminiu de către studenţi în facultăţile din care fac parte. Campania presupune înscrierea de către studenţi a unui plan privind modul în care să fie implementat programul de colectare a dozelor din aluminiu în facultatea la care studentul este înscris şi implementarea acestuia”, au precizat organizatorii.

Înscrierile se fac până pe 28 februarie prin completarea unui formular online şi în care tinerii trebuie să îşi prezinte conceptul campaniei, perioada de implementare şi modalităţile de promovare a campaniei de reciclare în facultate. Cele mai bune trei campanii vor primi ca premiu o trotinetă electrică. Înscrierile se deschid de astăzi, 11 februarie, în perioada 1 – 8 martie vor fi evaluate propunerile trimise de studenţi, iar pe 9 martie vor fi anunţaţi cei trei câştigători. Aceştia au la dispoziţie perioada 10 martie – 30 aprilie pentru a implementa planurile câştigătoare. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii