Tablete şi laptopuri pentru studenţii de la Agronomie

vineri, 27 august 2021, 01:50
1 MIN
 Tablete şi laptopuri pentru studenţii de la Agronomie

Peste 500 de studenţi şi masteranzi de la Universitatea de Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi (USV) vor primi tablete pentru a participa la cursuri, seminarii şi alte activităţi on-line. 

Reprezentanţii universităţii au anunţat acest rezultat în urma lansării unui proiect finanţat prin Programul Operaţional Competitivitate, cu o valoare de aproape 1,17 milioane de lei. Pe lângă tablete, în cadrul proiectului vor fi achiziţionate laptopuri, sisteme all-in one, proiectoare, table interactive şi alte echipamente IT. Beneficiarii trebuie să fie studenţi sau masteranzi înmatriculaţi la una dintre cele patru facultăţi ale USV şi să beneficieze de burse sociale. „Obiectivul specific al proiectului îl reprezintă achiziţionarea de echipamente IT pentru studenţii care îndeplinesc criteriile pentru a beneficia de burse sociale şi burse sociale ocazionale.

Aceştia vor fi sprijiniţi cu echipamente mobile din domeniul tehnologiei informaţiei de tipul tabletelor, precum şi a altor echipamente/dispozitive electronice, împreună cu dotarea cadrelor didactice universitare cu echipamente TIC, astfel încât orele de pregătire din timpul activităţilor didactice să se poată desfăşura on-line”, a declarat asist.dr. Oana Coca, directorul proiectului. Data finalizării proiectului este prevăzută pentru luna iulie 2022. 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii