UPDATE S-a redeschis Vama Kulata-Promachonas, singurul punct de trecere al românilor spre Grecia. A fost închisă temporar

joi, 30 iulie 2020, 13:55
1 MIN
 UPDATE S-a redeschis Vama Kulata-Promachonas, singurul punct de trecere al românilor spre Grecia. A fost închisă temporar

Mai multi turisti romani ajuns joi, 30 iulie, la intrarea in Grecia spun ca punctul de trecere al frontierei Kulata-Promachonas a fost inchis temporar.

UPDATE: S-a redeschis Vama S-a redeschis Vama Kulata-Promachonas

Stire initială:

"Am ajuns acum 30 minute la Kulata, in coada de masini care este oprita cu 3 kilometri inainte de granita. Intre timp, a venit un domn politist si ne-a spus ca vama este inchisa deoarece vamesii greci asteapta noile masuri care vor fi anuntate de catre autoritati", a scris un roman miercuri, 30 iulie, in jurul orei 13.30, pe grupul de Facebook Forum Grecia.

In acest timp, presa elena anunta ca prim-ministrul Kyriakos Mitsotakis a convocat o sedinta extraordinara in jurul orei 13.00, la care participa ministri si responsabili cu gestionarea pandemiei de COVID-19.

Potrivit purtatorului de cuvant al Guvernului Greciei, intrebat daca autoritatile iau un calcul extinderea masurilor de carantina sau inchiderea unor zone ale tarii, "luam in calcul orice varianta pentru a stapani raspandirea bolii".

Sursa: ziare.com

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii