(VIDEO) Actorul Vince Vaughn a fost arestat, după ce ar fi condus beat. Ce mai spuneţi domnule Năstase?

luni, 11 iunie 2018, 11:15
1 MIN
 (VIDEO) Actorul Vince Vaughn a fost arestat, după ce ar fi condus beat. Ce mai spuneţi domnule Năstase?

Actorul american Vince Vaughn a fost arestat duminică în California sub suspiciunea că a condus sub influenţa alcoolului şi pentru că s-a opus arestării, a informat presa americană. 

Vaughn, cunoscut pentru comediile ”Dodgeball” şi ”Wedding Crashers” a fost oprit de poliţie la un punct de control pe Plaja Hermosa din apropiere de Los Angeles, a indicaţi poliţia pentru postul de televiziune CNN. Actorul a fost arestat pentru că ar fi condus beat şi pentru că s-a opus la arestare. El a fost eliberat ulterior pe cauţiune, însă momentan nu se cunoaşte valoarea acesteia. Un bărbat neidentificat aflat în maşina lui Vaughn a fost la rândul său reţinut pentru că s-a opus intervenţiei poliţiştilor. Purtătorul de cuvânt al actorului nu a răspuns unei solicitări de comentarii.

În urmă cu aproximativ două săptâmâni fostul tenismen Ilie Năstase a fost arestat într-o speţă similară. El a contestat măsură susţinând că este abuzivă. La fel au procedat şi o serie de televiziuni de ştiri care au dat vina pe poliţişti, afirmând că nu se impunea o astfel de măsură. 

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii