VIDEO: Povestea miresei care și-a văzut moartea cu ochii în ziua nunții la Beirut

joi, 06 august 2020, 14:15
1 MIN
 VIDEO: Povestea miresei care și-a văzut moartea cu ochii în ziua nunții la Beirut

Filmarea cu mireasa spulberată de suflul exploziei de la Beirut în timp ce făcea poze de nuntă a fost una dintre cele mai puternice mărturii ale dezastrului din capitala libaneză.

Tânăra de 29 de ani, a povestit pentru presa internațională ce a simțit în acele momente. Ea și soțul ei s-au întors acolo unde au fost prinși de explozie, în fața hotelului unde urmau să petreacă noaptea nunții, hotel care e acum o ruină.

Israa Seblani, mireasa: "M-am pregătit pentru marea zi timp de două săptămâni. Eram fericită ca orice altă fată, mă căsătoream. Mă gândeam că părinții o să se bucure că o să mă vadă în rochie albă, că o să arăt ca o prințesă și toate cele, eram foarte fericită ca orice altă fată. Despre ce s-a întâmplat în timpul exploziei, nu am cuvinte să explic. Mă simțeam tristă. Vă spun sincer, zâmbetul pe care îl vedeți acum nu exista cu o zi înainte. Eram șocată, mă întrebam ce s-a întâmplat, că o să mor. Soțul meu mi-a zis că trebuie să continuăm, că nu putem să ne oprim, că trebuie să continuăm".

Aflați amănunte de pe digi24.ro.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii