Vladimir Putin s-a oferit să le toarne ceai, dar invitații săi l-au refuzat politicos

vineri, 21 august 2020, 08:16
1 MIN
 Vladimir Putin s-a oferit să le toarne ceai, dar invitații săi l-au refuzat politicos

Alexei Navalny, unul dintre cei mai vocali critici ai Kremlinului, a fost internat în stare critică într-un spital din Siberia, iar apropiații săi susțin că ar fi fost otrăvit, cu o substanță ce i-ar fi fost strecurată în ceai. Informația a readus la suprafață în mentalul colectiv mai multe episoade similare din trecut, când disidenți ai regimului Putin, întâmplător sau nu, au fost asasinați sau s-au zbătut între viață și moarte în urma unor tentative de omor.

Cu această ocazie, o fotografie mai veche a început să circule pe Internet. Este vorba despre o poză din anul 2017, care îi înfățișează pe Vladimir Putin și Regele Salman al Arabiei Saudite, alături de translatorul său, la Kremlin, la o sesiune de ceai care a precedat o recepție de anvergură de la Moscova, unde a fost sărbătorită sosirea alteței saudite.

În fotografie se poate observa cum președintele Federației Ruse încearcă să le toarne ceai invitaților săi, dar atât Regele Salman, cât și translatorul îl refuză. Nu se știe exact motivul, dar, pe fondul ultimelor vești de pe scena publică rusă, imaginea a început să facă din nou înconjurul Internetului.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii