ZdI TV – Cosette Chichirău: USR nu trebuia să iasă de la guvernare după demiterea ministrului Stelian Ion

joi, 26 mai 2022, 23:14
1 MIN
 ZdI TV – Cosette Chichirău: USR nu trebuia să iasă de la guvernare după demiterea ministrului Stelian Ion

USR nu trebuia sa iasă de la guvernare după demiterea ministrului Stelian Ion, spune deputata USR de Iaşi Cosette Chichirău, care recunoaşte că la vremea respectivă a susţinut totuşi decizia partidului. De ce nu trebuia să iasă de la guvernare? Ce se întâmplă acum în USR cu anunţata plecare a lui Dacian Cioloş? Se va rupe partidul? Ce metamorfoze au loc în USR şi de ce se vorbeşte de o “clasicizare” a acestuia, în contextul în care promisiunile erau de a fi un partid “altfel”?

Deputata a mai anunţat că a făcut o înţelegere în filiala locală cu senatorul Marius Bodea, înţelegere care pune capăt rivalităţii interne. Rămâne ea astfel principala candidată a partidului pentru Primăria Iaşi, un post pe care declară că şi-l doreşte? Ce şanse îşi acordă? Cum va alege consilierii locali? Cum explică situaţia consilierului trădător Cezar Baciu, care a asigurat majoritate actualei coaliţii dintre PSD, PNL şi PMP? Dar despre cazul Huşanu, consilierul care are contracte comerciale cu statul, în pofida recomandărilor partidului?

Despre toate acestea, dar şi multe altele, într-o discuţie în studioul ZdI TV între redactorul şef Toni Hriţac şi deputata USR de Iaşi Cosette Chichirău.

Comentarii