Aviz amatorilor, se ştiu ei care! Bullying la bulău: zile fripte pe capul fostului premare de Iaşi

miercuri, 28 decembrie 2022, 02:50
3 MIN
 Aviz amatorilor, se ştiu ei care! Bullying la bulău: zile fripte pe capul fostului premare de Iaşi

Pe astăzi, dacă tot s-au terminat sărbătorile, haideţi să vă servim una de post, că doar e miercuri, fără prea multe dezlegări. 

Aşadar, stimaţi telespectatori, iată câteva informaţii interesante de undeva din spatele gardurilor cu sârmă ghimpată de la puşcăria de pe Vasluieţ. Acolo unde, aşa cum ştiţi deja, execută ultima calculare a pedepsei, de cinci anişori şi o lună pe muche, fostul premare al târgului, nea Gigi.

Ei bine, dragilor, unele surse din zonă de acolo ne-au transmis în şoaptă că nea Gigi are viaţă tare grea acolo, din cauza unui grup de coloraţi care au avut ei ce-au avut cu el iar acuma fac un soi de bullying cu fostul edil şef. Un bullying atât de nasol, zice-se, cu miştouri vizavi de amantă şi chiar cu agresiuni fizice când au posibilitatea, încât şefii de acolo, ca să nu aibă probleme căci se tem ca nu cumva fostul edil să nu aibă încă relaţii politice ce le-ar crea sesizări, îl ţin pe nea Gigi mai mult pe la centrală, ca fochist, pe la blocul alimentar, ca veselar sau curățător de cartofi, şi alte treburi adiacente.

Totul, zice-se ca să îl ţină departe de acei coloraţi de care se zice că ar fi în mare parte originari tot din strunga de oi, de pe la noi: Zanea, Grajduri, Hârlău etc. De ce spunem toate astea aicea? Păi, deh: ca să fie aviz amatorilor, să vadă şi ei ce-ar putea păţi în caz căă… Dar mai bine haidaţi să batem în lemn! Da, la ăla de la botul caprei de Anul Nou ne referim, da…

De ce a plecat Mihăiţă în concediu pe şestache, taman la final de an?

Apropo de edili care ar putea fi strânşi în spate de una sau alta, din cele de mai sus (la căpriţa de Anul nou ne referim, adicătelea), una scurtă dar vioaie şi despre al nostru Mihăiţă.

Voi ştiţi că omul şi-a luat concediu pe şestache, fără să spună la lume, iar gurile rele din zonă zic că ar fi făcut-o pentru că nu se ştie dacă va începe anul cu stângul sau cu dreptul, având în vedere ofensivele ce-l împresoară din tăte părţile? De-un par egzamplu, deşi Mihăiţă era în concediu încă de miercurea trecută, la ultima şedinţă a conţilierilor locali a participat şi el, marea majoritate dintre cei de faţă neştiind că el nu are ce căuta acolo, decât ca ieşean de rând, fiind deci în concediu.

Lumea s-a dumirit abia după ce Mihăiţă a plecat din sală, iar la o propunere la care premarele trebuia să răspundă, a răspuns în locul lui vicele, care a recunoscut că are împuternicire să îl reprezinte pe şef. De ce-o fi făcând oare Mihăiţă figura asta pe şestache? Avem noi o vagă bănuială mai nasoală, dar haideţi s-o lăsăm pentru după revelion. O să vedeţi atunci şi de ce!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii