Ce legături nebănuite mai sunt între jupânul fugar Ciorăpel de la Neamţ şi lumea politică şi de business din târgul nostru

sâmbătă, 18 martie 2023, 02:50
3 MIN
 Ce legături nebănuite mai sunt între jupânul fugar Ciorăpel de la Neamţ şi lumea politică şi de business din târgul nostru

Numai ce am vorbit ieri la rubrica noastră despre conexiunile jupânului Ciorăpel de la Neamţ prin judeţul nostru că au şi apărut informaţii noi, stimaţi telespecatori. 

Una dintre acestea spune că un amicar de-al lui Ciorăpel, cumătru şi pretenar de şpriţuri, ar fi transferat o sumă colosală într-un cont al unei firme pe care o are în Italia, acolo unde se spune că s-ar fi refugiat liderul de la Neamţ. Fiind pe numele cumătrului, sau al firmei acestuia, banii nu sunt urmăriţi de fisc, nici de vreo restricţie juridică, însă, prin împuterniciţi şi carduri pot fi folosiţi de Ciorăpel la zile negre.

Ba chiar sunt unele zvonuri care spun că amicarul care ar fi pus la cale mescamba cu parale ar avea două drumuri în lucru în judeţul nostru, de o importanţă foarte mare pentru deplasarea interjudeţeană, aşa că, băi, voi, ăia de la Botoşani, să ştiţi că mai aveţi de aşteptat până când veţi putea veni la noi în târg pe drumul de la Flămânzi! Aţi auzit? E inflaţie, ce mama dreaculu!

Iată o poveste de toată frumuseţea care va avea loc la noi în târg

Dar inflaţia nu se manifestă doar în domeniul monetar, stimabililor, ea loveşte unde nu te aştepţi, crescând preţurile, în paralel cu scăderea puterii de cumpărare, şi umflând de obicei conturile Guvernului, bătu-l-ar Toaca, să-l bată! Iată, de-n paregzamplu, în regiunea noastră este inflaţie de fugari, dacă tot am pomenit de jupânul Ciorăpel de la Neamţ, şi nu de fugari obişnuiţi, ci de cei de o anume factură, cu legături politice dar şi de business.

De-un paregzamplu, onorabili cetitori, la noi în târg e vorba de fugarul Cristi Maftei, cal breaz liberal, fin de-al fostului lider naţional Crin Antonescu, care a luat şase ani de başcă şi a şters-o din ţară, iară mâine sau poimâine urmează să se împlinească prescripţia pentru condamnarea sa. Tot timpul ăsta a stat ascuns prin Dubai, se zice, ba chiar unii jură că l-au văzut chiar prin Iaşi, iar unii poliţişti cu gura spartă, mai ales după vreun chef regulamentar, jură că au auzit de la cei de la doi ş”un sfert că s-a ştiut de locaţia sa şi de alte celea, dar că nu au avut benzină să meargă cu duba să-l salte.

Deci Cristi Maftei va ieşi acuşica din ascunzătoare, se va duce în Copou, prin faţa sediului Poliţiei şi acolo va aştept clipita când chestorul şef Gâtlan va ieşi pe poarta instituţiei la o scurtă plimbare. Apoi, urmârindu-l câţiva metri pe jos, în spatele lui, se va apropia încetinel şi-i va striga tare la ureche: „Bau!!”. Atunci să te vezi ce sperietură va trage şeful Poliţiei, cum îi va sări cascheta şi cum îşi va scuipa în sân. Acuma, spuneţi şi dumeavoastră, stimaţi cititori, nu merită individul acesta să fie imediat amendat pentru tulburarea liniştii publice? Păi, da, ce, ne jucăm aicea cu legile ţării?!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii