Cine ar trebui să se ocupe de boschetarii de la supermarket care devin violenţi dacă nu le dai căruciorul?

joi, 17 noiembrie 2016, 20:58
2 MIN
 Cine ar trebui să se ocupe de boschetarii de la supermarket care devin violenţi dacă nu le dai căruciorul?
O cititoare a Ziarului de Iași s-a plâns că în zona cu cărucioare de cumpărături de la un supermarket își fac veacul diverse persoane care, dacă nu primesc fisele din cărucior, devine violente.
 
Nemulțumirea ei este legată șl de faptul că reprezentanții supermarketului nu iau măsuri împotriva acestui gen de indivizi.
 
Vă prezentăm sesizarea ei, pe care a trimis-o pe adresa redacției:
 
 ”Luni, în jurul orei 14 am fost la magazinul Kaufland din cartierul studenţesc Tudor Vladimirescu. La ieşirea din magazin am fost abordată de un individ în jur de 35-40 ani, îmbrăcat modest, care mi-a cerut căruciorul. Nu i l-am dat şi a început să mă-njure, să mă ameninţe, să ţipe şi să mă jignească. Am plecat din parcare umilită şi jignită şi când am ajuns acasaă am sunat la 0372032201- numărul celor de la Kaufland. Mi-a răspuns o doamnă, i-am relatat cele întâmplate şi m-a asigurat că se vor lua măsuri.
 
Marţi, în jurul orei 15 am fost din nou la acelaşi magazin Kaufland şi ce să vezi? Acelaşi individ m-a întâmpinat de data aceasta având alături o femeie de vreo 40 ani şi un băiat de vreo 25 ani. Acelaşi scenariu, doar că de data aceasta au participat şi cei doi „coechipieri“. Ce trebuie să fac?  Echipa de pază a magazinului Kaufland a rămas indiferentă, nu a luat atitudine.
 
Cui trebuie să mă adresez să se rezolve situaţia? Poliţiei, presei? Vi se pare normală situaţia? Chiar derbedeii ăstia nu pot fi puşi la punct? Mă simt în nesiguranţă în acea parcare şi chiar nu-i normal. Sigur că şi alţi clienţi ai magazinului Kaufland au avut probleme asemănătoare, dar aparent n-au curajul să le reclame.
 
Nu putem accepta atitudinea de huligani a acestora. O soluţie trebuie să existe şi mai ales să fie pusă în practică, numai să se vrea. Cred că cei de la Kaufland nu vor să-i îndepărteze pentru că le adună cărucioarele şi astfel nu trebuie să plătească om pentru treaba asta”
 
Cristina MATECIUC, Iaşi

Comentarii