Scrisori de la cititori: Sunt cu plata la zi şi cu toate acestea mi-a fost sistată furnizarea apei curente

vineri, 26 mai 2023, 13:47
1 MIN
 Scrisori de la cititori: Sunt cu plata la zi şi cu toate acestea mi-a fost sistată furnizarea apei curente

În data de 25.05.2023, în jurul orei 9.00, au sistat apa rece pe toată scara, plus alte 2 scări, fără a fi anunțaţi ceva în acest sens. Am luat legătura cu doamna de la asociație din Bularga, în jurul orei 16, moment în care aceasta nu știa din ce motiv e sistată apa. După multe telefoane la Apa Vital, înapoi la asociație, sun la domnul director Chiriță Ciprian de la Termoservice, care îmi spune că din cauza datoriilor s-a întrerupt apa. Aceste discuții au avut loc pe data de 25.05.2023.

În data de 26.05.2023, la ora 8 dimineața, apare pe ușa scării de bloc o notificare emisă în data de 18.05.2023 (deci cu o săptămână în urmă), emisă de Termoservice, în care înștiințează că în termen de 5 zile se situează apa pe scară. Deci notificarea a fost pusă pe ușa blocului după o săptămână de la emitere, timp în care Apa Vital sistase deja apa. În data de 26.05.2023, sun din nou la asociație, nu răspunde nimeni, sun din nou la acest domn director, Chiriță Ciprian, care îmi spune că ei nu au nicio vină. Menționez că eu sunt cu plata la zi, ca și mulți alți locatari de pe această scară. Termoservice nu își face treaba, deci nu anunță nimic pe nimeni, dar nu poate rezolva problema.

Din această scară cu 16 apartamente, un număr de 3 apartamente au datorii (de altfel, principalii datornici), dar beneficiază de apă caldă pentru că sunt la un alt sistem de centralizare, astfel încât măsura luată de cei de la Termoservice este abuzivă. Eu am centrală termică de apartament și nu beneficiez de nicio sursă de apă în condițiile în care am achitat la zi toate utilitățile. Această măsură afectează persoanele care sunt buni contribuabili.

Avădanei Carmen, Str. Atelierului,  Nr. 4, Bl. B4-1 , Scara A

Comentarii