Iaca cele trei legături trainice ale lui Mazăre cu Iaşul: de la amor ghebos la şmen păros!

miercuri, 22 mai 2019, 01:50
2 MIN
 Iaca cele trei legături trainice ale lui Mazăre cu Iaşul: de la amor ghebos la şmen păros!

Pentru că până la urmă s-a întâmplat minunea şi, iaca, îl vedem pe panarama asta de fost premare Mazăre la zdup, acolo unde trebuia să stea încă de acuma mulţi ani, pentru că ne-a păgubit cu vreo 200 milioane de euro, ne-am gândit că nu ar strica să vă prezentăm aicea o scurtă trecere în revistă a posibilelor legături cu Iaşul ale acestui fante de budoar. 

Aşadar, unu la mână, chestiune scrisă de noi acuma mulţi-mulţi ani: fostul premare a avut câţiva ani bunicei, la începutul carierei lui politice de premare sforar, o iubită de la noi din târg, demoazelă angajată la penitenciar, dacă vă mai amintiţi de povestea asta scrisă de noi pe atunci, cei mai copţi dintre domniile voastre. Ulterior, cică demoazela s-a dus după el, şi dusă a fost, că n-am mai auzit de ea.

Doi la mână: spun surse de-ale noastre din zone coliniare căci, cât a fost premare, edilul de pe litoral a fost mai mereu un idol pentru premarele nostru actual, Mihăiţă. De altfel, nici că se putea altfel, la ambâţurile acestuia.

O fi poate şi acuma vreun idol, cine ştie… Dar cea mai importantă legătură este însă cu totul alta, stimaţi telespectatori şi simpatice telespectatoriţe. Dar, pentru asta, ia’n să întoarceţi voi fila la pulsuleţul următor!

A fost sau nu mafiotul ajutat ani la rând dinspre Copou?

Spun amici de-ai noştri din presa locală, pe sursele lor de încredere, căci cei doi fraţi ai premarelui umflat din Madagascar ar fi foc şi pară, şi că ar fi început să pună la cale o răzbunare cruntă, ajutaţi de fratele de după gratii. Surse din anturajul lor constănţean zic că cei doi au promis să se răzbune chiar imediat după întoarcerea în ţară a lui Radu.

Alexandru Mazăre, fratele cel mai mic şi mai înfipt în biznisurile famigliei, ar fi spus într-un cerc de intimi cam aşa: „Omul ăla (n.r. – fostul ministru al Justiţiei, ieşeanul nostru de la vnicersitate) a stat doi ani şi n-a mişcat un deget. Acum a venit aia (n.r. – Ana Birchall, actualul ministru al Justiţiei, o apropiată a lui Dăncilă) şi-n trei săptămâni l-a «rezolvat»! Dragnea să nu ne creadă proşti! Radu nu va tăcea! Îi va plăti totul cu sec!”, a spus ăsta, în limbajul pokeriştilor.

Că îl va înfunda şi mai tare pe Dragnea, asta e altă mâncare de peşte. Noi doar voiam să vă ilustrăm un alt aspect, legat de un ieşean breaz. Asta, aşa, ca să vedeţi şi voi dacă s-au aliniat au ba planetele…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii