Iat-o şi fără pălărie, dacă eraţi curioşi!

joi, 06 decembrie 2018, 02:50
2 MIN
 Iat-o şi fără pălărie, dacă eraţi curioşi!

Băbăeţ şi voi fetiţe, ştiaţi că madamei senatoare de Iaşi Iulia Scântei îi stă bine şi fără pălărie? Cum care senatoare? 

Ah, da, e drept: madam nu prea a mai fost văzută cu declaraţii publice în ultimele luni bune, chiar dacă la Iaşi au fost evenimente buluc care să fi reclamat susţinere parlamentară. Iar un exemplu doar ca să dăm este cel cu legea autostrăzii A8, demers în care vocea ei suavă nu s-a auzit absolut deloc.

Dar, în fine, madama e vice la Senat, deci poate sunt treburi mult mai stringente acolo, nu-i aşa? Haideţi deci să revenim la treburi mai uşurele, cum ar fi moda, pălăria şi căciulile. Iată că, dacă până acum pe madam o vedeam doar cu pălării, pentru prima dată o vedem şi cu căciulă. Da, aşa este, de nurcă. La banii ei…

PS: De fapt, ca să fim mai exacţi, ultima ieşire publică a madamei, dar pe facebook, este aia în care l-a atacat la gioale pe liderul USR, Dan Barna, pe motiv că acesta a spus despre Iohannis că a semnat nu'ş ce lege "ca notarul". S-a simţit, că doar de acolo a făcut averea…

Tudorel şi amnistia: cu ce îl aşteptăm la Iaşi?

Bă Tudorele nene, dacă chiar intri în jocul lui Dragnea şi al penalilor lui cu amnistia şi graţierea (până la pedepsele de 14 ani, auzi aicea, tată!), atunci zău că ar fi bine să-ţi găseşti un loc de trăit şi ronţăit pensioara aia nesimţită undeva pe la Vrancea natală, dar în Iaşi nici să nu te gândeşti, că nu vei avea viaţă uşoară aici, gândim noi. Ultima variantă pe care cică o acceptă: semnează amnistia, dar s-o pro-pună altcineva. Tudorele nene, dă-ţi demisia mâine dacă vrei să mai ai brumă de onoare, că auzim că e coadă deja de lingăi ce vor să pro-pună amnistia pe care tu s-o semnezi. Ba chiar dă-ţi-o azi.

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

 

Comentarii