Idee "genială" pentru a le veni de hac operatorilor de telefonie care vă vor captivi

Ieșean supărat pe un operator: „O să-i fluier Für Elise vreo juma de oră în receptor”

sâmbătă, 27 octombrie 2018, 14:50
2 MIN
 Ieșean supărat pe un operator: „O să-i fluier Für Elise vreo juma de oră în receptor”

Probabil nu există om pe lumea aceasta care să nu fi avut de dus lupte grele cu diverși furnizori de servicii (telefonie, televiziune, internet). Deși s-a mai schimbat și legea înte timp, pentru a putea scăpa de un contract care nu îi mai este pe plac, clientul este nevoit să apeleze chiar și la Protecția Consumatorului, trebuie să redacteze petiții, ba, mai rău, este pus să achite și despăgubiri după ani de plată.

Scriitorul Florin Lăzărescu a venit însă cu o idee genială pentru a le veni de hac operatorilor care sună insistent cu fel de fel de oferte pentru a-i convinge pe oameni să nu renunțe la serviciile pe care ei le oferă.

"Am renunțat la un contract cu Vodafone. M-au sunat o dată că să mă convingă să mai rămân la ei. Nu m-au prins, că eram la baie. Când sună data viitoare, am să o rog pe doamna de la Vodafone să tasteze 1 pentru limba română, 2, pentru limba engleză, apoi să apese pe toate tastele telefonului, până mă convinge că știe de ce sună și dacă a optat pentru serviciul corect la adevăratul Florin Lăzărescu. Apoi o să-i spun că operatorul Lăzărescu nu este momentan disponibil, o să o rog să aștepte până voi fi liber, apoi o să-i fluier Fur Elize vreo juma de oră în receptor", a scris Florin Lăzărescu pe Facebook.

Comentarii