L-am pictat pe nea Măricel, l-am dat şi pe nea Mihăiţă, dar uitasem de dom’ Costel!

joi, 21 iulie 2022, 01:50
2 MIN
 L-am pictat pe nea Măricel, l-am dat şi pe nea Mihăiţă, dar uitasem de dom’ Costel!

Pentru că, din ce a tras amicul Archibald Tănase cu urechea prin anumite cotloane ale politichiei de Bahlui, ar fi oarece supărare în zona liberalilor de la Cejău căci, iote, l-am dat aicea la rubricuţă cu poză şi pe nea Măricel de la partidoi, ieri, şi pe nea Mihăiţă, alaltăieri, numai pe dom’ Costel nu l-am pictat, iată că graţie unui cetitor atent şi pe fază vom îndrepta astăzi această strâmbătate politică de-a dreptul strigătoare la cer. Iată-l aşadar, stimaţi telespectatori, pe dom’ Costel Alexe într-o fotografie de colecţie, pentru transmis eternităţii şi urmaşilor! 

Este o fotografie pe care şi dom’ Costel şi-a pus-o pe pagina de Facebook, ca să se laude. Are şi cu cine: cel de alături, dacă nu v-aţi dat seama, este dom’ gheneral Ilie Năstase. Iar ocazia este vizita acestuia la Iaşi, la turneul de tenis aferent. Dar, în fine, altceva voiam să vă întrebăm: este că le stă bine celor doi unul lângă altul?

Şmenurile buhaiului şantajist în zona halatelor albe din târg

Şi dacă tot l-am adus astăzi în studio pe amicul Archibald Tănase, om cu doftorat magna cu lăute în sforăraie politică de Bahlui, haideţi să-l mai întrebăm o chestiune despre care ne tot întreabă lumea în ultima vreme: cum se face că noul derector de la Spitalul Sf. Piramidon a fost terfelit în ultimul hal săptămâna trecută, câteva zile la rând, în gazeta de şantaj a buhaiului Osânză, apoi, deodată, linişte totală pe uichend, după care atacul a fost reluat şi mai dihai, ca de buhai? Amicul Archie spune că şantajul e legat de spaţiul din faţa şpitalului luat cu şmen de buhai pe mâna fostului director sforar Îmbârliga, spaţiu al cărui contract noul derector terfelit intenţiona să-l anuleze. Liniştea s-a aşternut când derectorul cică a dat semnale că îşi vede de treabă şi semnează de contramandare a anulării. Numai că, în final, pare că afectat de mustrări de conştiinţă, omul a plecat în concediu şi n-a mai semnat, spre furia buhaiului. Aşa că totul s-a reluat de la zero. Asta aşa, ca să ştiţi, în caz că vă-ntreabă careva la cafeluţă…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii