Oare care pe care l-a copiat? Că noi avem deja o bănuială mare…

joi, 05 noiembrie 2020, 02:50
2 MIN
 Oare care pe care l-a copiat? Că noi avem deja o bănuială mare…

Abia ce vorbeam alaltăieri că, după turul de forţă din august – septembrie de la partidoiul ieşean, când s-a văzut un interesant zvâc creativ în campania de la locale, ce a culminat cu benerul roşu al PSD pus chiar pe sediul PNL din Podu Roş, şi remarcam cum acuma am văzut că afişele de la generale parcă sunt leit cu cele de la locale, mirându-se de atâta lipsă de idei. Iacătă, stimaţi telespectatori, că am mai descoperit un copy-paste electoral la nea Măricel Popa. 

E vorba de haştagul “reuşim împreună”, pe care vedem că îl foloseşte şi sforara penelistă Alina Gorghiu, şi nea Măricel Popa de la PSD Iaşi. Asta, aşa, ca remarcă de prost gust, evident… Căci, până la urmă, alegătorii vor decide.

Apropo, uitându-vă la poze, voi cu care din ei aţi vrea să reuşiţi împreună? Întrebăm, ca să mai treacă vremea…

Plan cu ceafă lată

Prin anumite medii ale politichiei din târg se aude că şeful cu ceafă lată de la avioane ar face, mai nou, joc de glezne pe lângă liberali. Dar nu direct, ci cu fentă: mai întâi pe lângă Mihăiţă. Iar cea mai tare realizare a acestuia ar fi, până la acest moment, că a reuşit să-l înduplece pe vicele Habarnagiu să-l înduplece pe Mihăiţă ca să-l înduplece pe Paralexe să-l primească la o audiere, ca să îi explice cum stă treaba acolo şi ce poate oferi. Stăm, deci, pe fază. Că tot e ceva şi chestia asta…

Trumpişti?

Noi am mai spus aicea: nu ne place Trump, dar pentru binele României e bun tot timpul un republican la Casa Albă, că ăştia ne ţin sub pulpana lor, fiind mai agresivi în politica externă. Dar nu vă aşteptaţi să avem câştigător până pe sâmbătă, încolo. Va fi cu supans, tărăboi etc. Deci, până la finalul săptămânii, vedeţi-vă bine mersi de treburi!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii