Surprize-surprize: ultimele cifre din sondajul secret!

joi, 02 iulie 2020, 01:50
2 MIN
 Surprize-surprize: ultimele cifre din sondajul secret!

Revenim, aşa cum vă promiteam încă de ieri, la cifrele interesante din sondajul pe muniţip cu parfum intens de credibilitate care ne-a căzut zilele acestea pe interceptări, stimaţi telespectatori. 

Şi, aşa cum vă spuneam de ieri, acolo madama cu Camelii de la partidoi stă la 15 la sută dar pe trend de creştere, alături de europarlamentarul Stetoscop, la 17% dar pe scădere masivă.

Ei bine, de la concurenţă o avem pe madam Cozet, în urcare spre 16%, de la 12%, dar sub partid, care stă la 23-24% în muniţip (21% în judeţ), şi cu voia dumneavoastră penultimul pe listă e Văru Jan, la 3,5%.

Căci, aşa cum vă spuneam şi ieri, la 3% avem alt tiriplici: Electricianul şăf pe muniţip, ruşinea de tensiune joasă (12 volţi) a partidoiului, amicul şantajiştilor lui Ghihocel. Păi, la aşa curent, iaca: nici patent nu-ţi mai trebuie…

Probleme la partidoiul ieşean

Şi încă o concluziune scurtă de la partidoiul ieşean, pe ziua de azi, ca să încheiem cu bine dezlegarea la peşte de ieri. Cică faptul că CA-ul de la Aeroport nu a reuşit să-l dea ieri jos pe Bulgariu din funcţia de şef, aşa cum voia Maricel Popa, e semn că treaba e oablă tare acolo.

Cum ar veni, e semn că există altă gaşcă în partidoiul ieşean mai tare ca trupa lui Popa, gaşcă ce pare a face jocurile acum. Iar dacă nea Măricel pierde şefia Cejăului la alegerile din septembrie, asta înseamnă că s-a zis cu el şi din fruntea partidoiului.

Mai concret: în acest caz, e clar că altă gaşcă va face listele la parlamentare, după septembrie. Aviz, deci, celor ce au mers pe mâna lui! Vorba aia: să meargă pe picioarele lui, de-acuma…

Iaca şi şeful de promoţie!

Domn premare ori era la bere alaltăieri când posta, ori pleca de acolo. Iaca ce scrie un fost şef de promoţie!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii