Surprize-surprize: ultimele cifre din sondajul secret!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Surprize-surprize: ultimele cifre din sondajul secret!

GALERIE
puls
  • puls
- +

Revenim, aşa cum vă promiteam încă de ieri, la cifrele interesante din sondajul pe muniţip cu parfum intens de credibilitate care ne-a căzut zilele acestea pe interceptări, stimaţi telespectatori. 

Şi, aşa cum vă spuneam de ieri, acolo madama cu Camelii de la partidoi stă la 15 la sută dar pe trend de creştere, alături de europarlamentarul Stetoscop, la 17% dar pe scădere masivă.

Ei bine, de la concurenţă o avem pe madam Cozet, în urcare spre 16%, de la 12%, dar sub partid, care stă la 23-24% în muniţip (21% în judeţ), şi cu voia dumneavoastră penultimul pe listă e Văru Jan, la 3,5%.

Căci, aşa cum vă spuneam şi ieri, la 3% avem alt tiriplici: Electricianul şăf pe muniţip, ruşinea de tensiune joasă (12 volţi) a partidoiului, amicul şantajiştilor lui Ghihocel. Păi, la aşa curent, iaca: nici patent nu-ţi mai trebuie...

Probleme la partidoiul ieşean

Şi încă o concluziune scurtă de la partidoiul ieşean, pe ziua de azi, ca să încheiem cu bine dezlegarea la peşte de ieri. Cică faptul că CA-ul de la Aeroport nu a reuşit să-l dea ieri jos pe Bulgariu din funcţia de şef, aşa cum voia Maricel Popa, e semn că treaba e oablă tare acolo.

Cum ar veni, e semn că există altă gaşcă în partidoiul ieşean mai tare ca trupa lui Popa, gaşcă ce pare a face jocurile acum. Iar dacă nea Măricel pierde şefia Cejăului la alegerile din septembrie, asta înseamnă că s-a zis cu el şi din fruntea partidoiului.

Mai concret: în acest caz, e clar că altă gaşcă va face listele la parlamentare, după septembrie. Aviz, deci, celor ce au mers pe mâna lui! Vorba aia: să meargă pe picioarele lui, de-acuma...

Iaca şi şeful de promoţie!

Domn premare ori era la bere alaltăieri când posta, ori pleca de acolo. Iaca ce scrie un fost şef de promoţie!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Raport

Cătălin ONOFREI

Raport

Un secol de împliniri măreţe!

Filmuletul zilei

opinii

„Securiti”

Briscan ZARA

„Securiti”

Bogaţii sunt nişte oameni terifiaţi de lume, înspăimântaţi de accidente, de boli, de moarte, de imprevizibil, necunoscut. Lor nu trebuie să li se întâmple nimic atâta timp cât au banii necesari pentru a-şi construi protecţie şi a reduce la minimum posibilitatea ca un rău să li se întâmple. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, totul trebuie asigurat, prevăzut. Cu cât eşti mai bogat, cu atât riscul este eliminat, de orice fel ar fi el. La fel şi libertatea…

Recensământul General Agricol-runda 2020

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul General Agricol-runda 2020

Un diagnostic al agriculturii şi dezvoltării rurale în România.

Acolo unde America s-a născut

Mihai DORIN

Acolo unde America s-a născut

Un loc de neevitat în orice sejur american este Philadelphia. Istoria Lumii Noi începe cu Columb, însă istoria libertăţii americane începe în acest oraş providenţial. Aici s-a pus piatra de temelie a unei mari naţiuni, ce avea să înalţe idealul libertăţii la rangul de politică universală. Până la 4 iulie 1776, coloniile americane acceptaseră statutul de copii ascultători ai metropolei londoneze. 

pulspulspuls

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Apropo de haloimisul politic de Bahlui al negocierilor şi votării bugetului local de ieri, haideţi să vă povestim pe astăzi şi o micuţă picanterie de famiglie, dacă tot s-a înfierbântat lumea pe tema asta! 

Caricatura zilei

Viteză

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.