A cultivat canabis şi stă un an în plus la puşcărie. Judecătorii au contopit pedepsele unui membru al clanului Corduneanu

luni, 04 august 2014, 01:50
1 MIN
 A cultivat canabis şi stă un an în plus la puşcărie. Judecătorii au contopit pedepsele unui membru al clanului Corduneanu

Tribunalul Iaşi a dispus contopirea a două pedepse de cinci, respectiv şase ani, de închisoare primite de interlopul ieşean Mihai Silviu Corduneanu. Cumnatului fraţilor Corduneanu va executa astfel o pedeapsă de şase ani de închisoare.

În Iaşi, Mihai Silviu Corduneanu este cunoscut ca dealer de canabis, el fiind în prezent încarcerat pentru trafic de droguri. Corduneanu este judecat, de asemenea, într-un dosar de la Iaşi pentru această infracţiune. Interlopul a primit cinci ani de închisoare în urmă cu câteva luni, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României, într-un dosar în care liderul grupării interlope, Costel, a fost achitat.

În respectivul dosar, acuzaţiile datau de la începutul anilor 2000, Mihai Silviu fiind acuzat că distribuia droguri aduse din ţările baltice. În dosarul aflat pe rol, „Bulă“ este acuzat că ar fi plantat, alături de alte persoane, două lanuri de canabis în comunele Butea şi Comarna.
 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii