Apel umanitar pentru o fetiță de 8 ani cu grave probleme de sănătate

joi, 26 ianuarie 2017, 18:56
2 MIN
 Apel umanitar pentru o fetiță de 8 ani cu grave probleme de sănătate

 Ieșeanul Marian Donisă face un apel umanitar la toți cei care ar putea să ajute o fetiță de 8 ani cu probleme grave de sănătate. 

El a scris pe pagina sa de Facebook despre fetiță: 

”Am nevoie de ajutorul vostru. Larisa e prietena fetiței mele. O vorbă bună sau un sfat tot e bun. Vă mulțumesc.

Sunt mama unei fetite de 8 ani,care a fost diagnosticata inca de la nastere cu:Hidrocefalie interna grad IV (Operata), Spina bifida dorso-lombara (Operata imediat ce a venit pe lume), Paraplegie flasca.

In urma constatarilor date de catre medici m-am acomodat foarte greu cu ideea ca fetita mea v-a sta intr-un scaun cu rotile toata viata.Am avut nevoie de mult timp sa ma reconstruiesc.

De curand am incercat sa-i fac un corset care sa o ajute sa tina coloana intr-o pozitie mai dreapta iar in urma unei radiografii rezultatele au aratat ca nu se poate corecta cu un corset.

Scolioza severa pe care o are necesita o interventie chirurgicala(Rahisinteza) care nu se efectueaza la noi din cate am inteles.Nu am multe detalii despre aceasta interventie,stiu doar ca are foarte multe riscuri in cazul ei…Operatia necesitând 7 suruburi pentru a putea corecta si tine coloana intr-o pozitie mai dreapta. Fetita respira greu deoarece Scolioza e de 70% avansata.

Scriu aici in speranta ca o sa aflu mai multe informatii.Daca citeste cineva care a mai trecut prin astfel de situatii,ii rog sa-mi comunice.

Implor persoanele care au posibilitatea de a ne veni in ajutor.Orice ajutor de orice fel este binevenit si ne va ajuta sa tinem situatia sub control sa nu se agraveze Scolioza.

Persoanele ce au posibilitatea si vointa sunt rugate sa doneze oricat le sta in putinta in contul: RO87BRDE40SV11915642400 sau la nr.:0040757855180 .Va multumim!!!”

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii