ATENȚIE! I-au dat cu spray lacrimogen în ochi când au venit să-i cumpere telefonul

joi, 18 februarie 2016, 03:00
2 MIN
 ATENȚIE! I-au dat cu spray lacrimogen în ochi când au venit să-i cumpere telefonul

Atacatorii au mimat că vor să cumpere telefonul oferit la vânzare, dar au fugit cu el. Tâlharii au fost prinşi.

Un tânăr din Iaşi care intenţiona să vândă un telefon mobil, după ce în pre­alabil a pus un anunţ pe un site, a fost tâlhărit de doi „clienţi“ care i-au pulve­rizat în ochi spray lacrimogen. Tâlhăria a avut loc sâmbătă, la orele amiezii. Poliţiştii i-au prins pe cei doi, fiind vorba despre doi puşti, în vârstă 16 respectiv 17 ani.

„În seara zilei de 16 februarie, po­liţiştii au fost sesizaţi de către un tânăr în vârstă de 27 de ani despre faptul că pe 13 februarie, în jurul orei 16.30, în urma unui anunţ postat pe un site, s-a întâlnit în faţa blocului unde locuieşte cu doi tineri necunoscuţi care doreau să cum­pere un telefon mobil pe care îl oferea spre vânzare. În timp ce unul dintre ti­neri verifica telefonul, celălalt i-a pulveriozat persoanei vătămate în faţă un jet cu spray lacrimogen, apoi au fugit cu bunul. Prejudiciul în acest caz a fost de 1.050 lei“, a precizat Mădălin Ţăranu, comisar-şef în cadrul Poliţiei.

În urma investigaţiilor făcute de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, a fost identificat autorii prezumtivei fapte, respectiv N.V., de 17 ani, şi C.S., de 16 ani, ambii din Ciurea. Cei doi s-au înţeles să-l jefuiască pe vânzător de telefonul mobil. Poliţiştii au găsit telefonul într-o casă de amanet şi l-au returnat proprietarului de drept. În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată, iar cei doi sunt cercetaţi în stare de libertate.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii