Blestemul EON: a căzut de pe stâlp când încerca să fure curent

luni, 08 februarie 2016, 02:52
1 MIN
 Blestemul EON: a căzut de pe stâlp când încerca să fure curent

Un bărbat din Miroslava a ajuns în sala de operaţie după ce a încercat să fure curent. Pacientul a avut nevoie de îngrijiri medicale din cauză că a căzut de pe stâlpul pe care se urcase pentru a se conecta ilegal la reţeaua de electricitate.  

Bărbatul în vârstă de 55 de ani a căzut de la 5 metri şi s-a rănit grav. Potrivit medicilor, bolnavul a fost preluat în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul „Sfântul Spiridon” cu multiple traumatisme şi fracturi. Bărbatul avea plămânul stâng perforat, bazinul fracturat şi coloana cervicală ruptă. Pentru stabilizarea sa, medicii au decis să-l opereze de urgenţă.

„Bărbatul era policontuzionat, prezenta un traumatism cranio-cerebral, o fractură de coloană cervicală amielică, adică fără interesarea măduvei, mai multe coaste rupte, pneumotorax, fractură de bazin. Bolnavul a fost operat de urgenţă, starea lui s-a ameliorat, însă se menţine gravă. De aceea şi prognosticul nostru este rezervat”, a arătat dr. Gabriel Perianu, medic primar de urgenţă. Momentan, pacientul se află internat în secţia ATI a spitalului.

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii