Concurs internaţional al corurilor, astăzi, la Iaşi. Diseară vor cânta şi în Palas

miercuri, 05 iulie 2017, 10:30
1 MIN
 Concurs internaţional al corurilor, astăzi, la Iaşi. Diseară vor cânta şi în Palas

Astăzi se va desfăşura Concursul Internaţional de Muzică Corală dedicat corurilor din liceele cu profil muzical, seminariilor teologice, corurilor universităţilor de muzică, a facultăţilor de teologie, dar şi corurilor de amatori. 

Evenimentul se va desfăşura la Casa de Cultură a Studenţilor începând cu ora 10, urmând să concerteze coruri din România, Grecia, Ucraina şi Spania. După desfăşurarea concursului, tot astăzi va avea loc un Concert Coral Internaţional Extraordinar în Grădina Palas, reprezentaţia urmând să înceapă de la ora 19. Pe scenă vor urca corurile participante la cele trei secţiuni de concurs, accesul publicului la evenimente fiind gratuit.

De asemenea, evenimentul urmează să fie transmis live pe site-ul şi pagina de Facebook a Asociaţiei „Iubire şi încredere“. Înregistrarea va fi disponibilă pe canalul de YouTube al Asociaţiei Iubire şi Încredere. Mâine, de la ora 15.30, va mai avea loc un concert internaţional interactiv, organizat de aceeaşi asociaţie, ai cărui protagonişti vor fi Corul Liceului Muzical din Lamia – Grecia, Corul de copii al şcolii „Chongqing Xingguang“ din R.P. Chineză, Corul de tineri amatori „Voces para la convivencia“ din Spania şi Corul Angeli din Iaşi, corurile menţionate mai sus urmând să concerteze şi de la ora 19 în Sala „Henri Coandă“ de la Palatul Culturii. 

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii