O nouă carte din colecţia Top 10+, Editura Polirom

”Copila de zăpadă”, de Eowyn Ivey

marți, 06 decembrie 2016, 02:27
1 MIN
 ”Copila de zăpadă”, de Eowyn Ivey

Ajunşi deja la jumătatea vieţii, Jack si Mabel se luptă să-şi clădească o viată nouă în Alaska anilor ’20, însă durerea pricinuită de lipsa copiilor sapă o prăpastie tot mai adâncă între ei.  UK National Book Award, 2012. 

Într-o clipă de exaltare, la căderea primei zăpezi din an, cei doi plămădesc o copilă din zăpada cu chip delicat, buze trandafirii şi păr bălai. Nu mică le este însa mirarea a doua zi, când descoperă că fetiţa de zapadă a prins viaţă, ca şi cum povestea Snegurocikai, ce încântase copilăria lui Mabel, ar fi devenit realitate.

Din acea clipă, Faina, copila de zăpada, va deveni parte din familie şi prezenţa ei candidă le va schimba vieţile pentru totdeauna. 

DESPRE AUTOR

Eowyn Ivey s-a născut în Alaska, unde locuieşte şi în prezent, alături de soţul şi de fiicele sale. A studiat jurnalismul la Western Washington University şi a urmat cursuri de creative non-fiction la University of Alaska Anchorage. A lucrat vreme de zece ani ca jurnalistă la ziarul Frontiersman. Şi-a făcut debutul ca scriitoare cu povestiri publicate în antologia Cold Flesh (2010) şi în jurnalul literar Cirque. În prezent, lucrează la libraria independentă Fireside Books, fiind într-o permanentă legatură cu cărţile şi cu cititorii.

De marţi, 13 decembrie 2016, la chioşcurile de presă, numai cu Ziarul de Iaşi:  ”Copila de zăpadă”, de Eowyn Ivey

Pret: 10 lei

Partener: Compania Antibiotice

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii