DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre adolescenta dispărută din RÂMNICU VÂLCEA: SECHESTRATĂ de familia kurdă a iubitului ei!

miercuri, 09 septembrie 2015, 22:46
2 MIN

”Poliția turcă a încercat să ne mituiască, să ne dea bani mai mulți decât cei 500 de euro, pe care-i avea fata la ea. Fata era sechestrată în partea asiatică a Istanbulului de o familie kurdă. Interpolul nu a făcut nimic!”, este strigătul de disperare al unui tată, care și-a văzut fiica de 18 ani într-o casă de pământ dintr-o mahala de la periferia Istanbulului, înconjurată de 8 bărbați, membri ai familiei lui Firat.

Părinții adolescentei dispărute din Râmnicu Vâlcea au decis să-și ia singuri soarta în mâini și să plece în căutarea fiicei lor în Turcia, acolo unde aceasta plecase pentru a fi alături de un turc, pe care l-a cunoscut pe Internet.

”Un prieten de-al meu, coleg de pe tir, este căsătorit cu o turcoaică și locuiesc în Germania. I-am rugat să-l sune pe băiatul acesta Firat să vedem și noi ce se întâmplă. Abia după ce a vorbit la telefon, am primit un mesaj de la Miruna în care ne spune ”Sunt bine! Nu mă căutați!” Aici mi s-a părut ceva dubios și am decis să plecăm în căutarea fetei. Măcar să vad că e bine, sănătoasă, dacă nu mai vrea să se întoarcă cu noi”, ne-a declarat tatăl Mirunei.

Deși a plecat de bunăvoie din Râmnicu Vâlcea și s-a întâlnit cu prietenul ei Firat, care a dus-o în Turcia la Istanbul, Miruna a realizat rapid că ceva nu este în regulă. Au stat câteva zile într-o casă închiriată din Istanbul, iar apoi prietenul ei i-a spus că o va duce să locuiască în casa părinților ei. Cei doi tineri discutaseră despre viitorul lor împreună, Firat asigurând-o pe Miruna că își va termina studiile și că va face și facultatea.

Pe urmele Mirunei, într-o mahala din Istanbul

Părinții Mirunei au ajuns în seara zilei de 8 septembrie la locuința familiei lui Firat și și-au făcut sfânta cruce când au văzut în ce condiții locuiau aceștia.

Textul integral, pe voceavalcii.ro

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii