Fotbalistul nigerian Onduku a obţinut viza de intrare în România

vineri, 12 septembrie 2014, 01:41
2 MIN
 Fotbalistul nigerian Onduku a obţinut viza de intrare în România
 
Atacantul era aşteptat aseară în Iaşi. Liviu Mihai e accidentat, iar Dedu – incert pentru meciul cu ASA Târgu Mureş

 
CSMS Iaşi a rezolvat ieri şi ultima problemă legată de campania de transferări din această toamnă. Richard Gomo Onduku, fotbalist care a semnat un contract pe un an cu echipa ieşeană, a obţinut viza de intrare în România şi era aşteptat aseară în Iaşi. “Putem spune că toate problemele legate de achiziţiile pe care le-am făcut în această săptămână s-au soluţionat. Am discutat cu Onduku, care mi-a spus că a intrat în posesia vizei. I-am luat bilet de avion, joi noapte, cu ultima cursă de la Bucureşti, îl aşteptăm în Iaşi” a declarat preşedintele CSMS, Florin Prunea, care a mai precizat că sunt şanse mici ca noile achiziţii să fie folosite duminică, în meciul cu ASA Târgu Mureş: “Antrenorul Ionuţ Chirilă va decide când se va baza pe cei cinci jucători pe care i-am legitimat în această săptămână. Clar este însă că Onduku şi Akinsola au nevoie de timp pentru a ajunge la nivelul fizic optim, la fel ca Melinte şi chiar Coşereanu. Dima era în cantonament cu Rapidul când l-am luat, el stă cel mai bine la capitolul integrare”.
În ceea ce priveşte componenţi lotului cu care s-a început campionatul, veştile sunt şi bune şi rele. La primul capitol trebui aminti faptul că după Ionuţ Voicu, Lukacs Bole a intrat în grupul fotbaliştilor apţi de joc, mijlocaşul maghiar lucrând normal în ultimele zile. La capitolul absenţi mai vechi rămâne astfel doar Liviu Mihai. Un semn de întrebare în ceea ce priveşte partida cu ASA Tîrgu Mureş, de duminică, este legat de Alexandru Mugurel Dedu. “La ora actuală ştim sigur că Voicu şi Bole sunt apţi de joc, iar Liviu Mihai continuă programul de recuperare. Trebuie văzută situaţia lui Dedu. Nu a reuşit să termine ultimul antrenament, el acuzând unele dureri şi la alte şedinţe de pregătire” a spus Prunea.

După ce miercuri a avut două şedinţe de pregătire, iar ieri – una, CSMS se va antrena astăzi în cursul după amiezii. Apoi, fotbaliştii pregătiţi de Ionuţ Chirilă vor intra în cantonament, la un hotel de trei stele din Iaşi.

 

 

Comentarii