Horaţiu Mălăele, mâine seară, la Moldova Mall

joi, 03 octombrie 2013, 18:30
2 MIN
 Horaţiu Mălăele, mâine seară, la Moldova Mall

Artistul aduce pe scena din Moldova Mall spectacolul „Sunt un orb”, de la ora 20.30.

Îndrăgitul actor Horaţiu Mălăele va deschide mâine stagiunea de teatru de la ArtHouse Central cu spectacolul „Sunt un orb”. De la ora 20.30, pe scena din Moldova Mall (etajul 6), artistul va susţine un recital actoricesc, cu o minimă ilustraţie muzicală, prin care îşi propune să capteze atenţia publicului şi să-l facă să vibreze odată cu el. Biletele au preţul întreg de 50 de lei şi preţul redus de 37 de lei, oferta fiind valabilă pentru studenţi şi elevi în limita a 50 de locuri.

ArtHouse Central îşi propune să restructureze mediul teatral ieşean, atât prin producţii proprii, cât prin spectacole invitate. În spaţiile din Moldova Mall (trei săli de cinema, galerie de artă, sală de joc pentru teatru, sală pentru concerte live, cafenea) vor fi găzduite evenimente culturale inedite, care să promoveze toate formele de artă.

„Bazându-ne pe o evoluţie într-un cadru european, Iaşul are nevoie de o comunitate cultural-artistică clar definită, care să militeze pentru forme de artă alternative, pentru formarea unei generaţii de artişti care să se poată dezvolta în afara instituţiilor de stat, pentru crearea unei mişcări ideologice care să o definească”, punctează Mirela Podea, reprezentant al ArtHouse Central. În octombrie vor mai fi puse în scenă şase spectacole de teatru – „Terapie prin sex” (7 octombrie), „Soţ de vânzare” (11 octombrie), „Bullets over Lipscani” (14 octombrie), „Breaking up” (18 octombrie), „7 blesteme… cerute, făcute şi legate” (25 octombrie), „O piesă deşănţată” (28 octombrie).

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii