Multe necunoscute în lotul CSMS

marți, 03 septembrie 2013, 01:50
3 MIN
 Multe necunoscute în lotul CSMS

Cu câteva zile înaintea startului Ligii a II-a, există destui jucători cu situaţii incerte: Miron, Niclos, Herghelegiu, Vancea, Firoiu, Gorovei

 

 
 
Deşi Liga a II-a de fotbal porneşte la drum sâmbătă, mai multe necunoscute continuă să existe la CSMS Iaşi. În primul rând, situaţia postului de portar rămâne incertă, legitimările lui Miron şi Niclos nefiind rezolvate. Aseară, cu puţin timp înainte de închiderea ediţiei, preşedintele CSMS, Florin Prunea, a detaliat: “Noi ne-am înţeles cu Miron, avem acceptul Ceahlăului de a-l lua, rămâne de clarificat relaţia dintre portar şi nemţeni. Până acum, acest lucru nu s-a realizat. Să vedem, poate se rezolvă în această noapte, poate marţi. În ceea ce-l priveşte pe Niclos, impresarul său ne-a spus că vine marţi în Iaşi. Noi ne-am înţeles cu jucătorul, sper să nu apară probleme cu semnarea contractului, mai ales că pentru a-l avea apt de joc sâmbătă trebuie să ne mişcăm repede, fiind nevoie şi de cartea verde a lui Brice. Drept urmare, la ora la care vorbim contăm sigur doar pe Bălan şi Dani”. Şefii Iaşului iau în calcul şi ipoteza renunţării la unul dintre cei doi portari existenţi în lot în cazul în care şi Miron şi Niclos vor fi înregimentaţi.
Nici în ceea ce priveşte situaţia lui Andrei Herghelegiu lucrurile nu s-au clarificat. Deşi, ca şi Adrian Avrămia, fotbalistul amintit a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu Iaşul, care expiră vara viitoare, atacantul are parte de un tratament diferit faţă de cel al colegului său. Dacă stoperul se pregăteşte separat de echipă, Herghelegiu s-a antrenat şi ieri alături de coechipierii săi. Deşi oficial se spune că membrii Comitetului Director nu au luat încă o decizie oficială în cazul Herghelegiu, surse din cadrul clubului susţin că menţinerea vârfului în lot este generată de faptul că ultimul vârf ajuns în Copou, Cosmin Vancea, nu este încă apt de joc, pentru că nu i-a ajuns “cartea verde” din Iran, acolo unde a jucat ultima dată. Drept urmare, “exilul” lui Herghelegiu va fi decis abia după oficializarea colaborării cu Vancea.

Un alt jucător care se pregăteşte de mai mult timp sub comanda antrenorului Costel Enache şi care nu va putea evolua sâmbătă, în prima etapă, este Mihnea Firoiu. “Firoiu ne-a spus că va veni cu actele la noi. Sunt ceva probleme, cred că vom putea conta pe el abia săptămâna viitoare” a spus Prunea. Acesta a mai precizat că, începând de astăzi, la echipă este aşteptat şi Răzvan Gorovei. “Gorovei e un alt jucător tânăr care, ca şi Avrămia şi Herghelegiu, a fost influenţat greşit. Nici el nu a putut pleca gratis de la noi, deşi aşa i s-a promis. S-a pregătit toată vara la Craiova, însă Federaţia Română de Fotbal a hotărât că trebuie să se întoarcă la Iaşi. I-am spus că dacă marţi nu e la antrenamente demarez procedura de suspendare a lui. Totodată, i-am atenţionat şi pe cei de la Craiova că ar putea avea probleme, pentru că pregătesc un jucător aflat sub contract cu o altă echipă, fără acordul acesteia”.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii