O elevă de 13 ani şi-a tăiat venele după ce a fost violată în lanul de porumb

marți, 08 octombrie 2013, 01:50
4 MIN
 O elevă de 13 ani şi-a tăiat venele după ce a fost violată în lanul de porumb

Adolescenta a încercat să-şi pună capă zilelor după ce a fost batjocorită de un individ extrem de periculos, cu nouă ani mai mare. Minora a fost racolată de bărbat în timp ce se ducea pentru a se juca cu cei de vârsta ei şi obligată să îi facă sex oral. După a doua agresiune a mers opt kilometri, dezorientată, pe o linie de cale ferată având două tentative de suicid. Violatorul a fost trimis ieri în judecată

O copilă de doar 13 ani originară dintr-un sat de lângă Hârlău a rămas traumatizată după ce a fost abuzată sexual de două ori de un recidivist. Minora M.M. a încercat după cea de-a doua agresiune să-şi pună capăt zilelor, iar psihologii care au expertizat-o au ajuns la concluzia că fata are coşmaruri şi chiar tulburări de ritm cardiac din cauza umilinţei la care a fost supusă. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au decis ieri să îl trimită în judecată pe agresorul Constantin Avădănei, de 26 de ani, pe care îl acuză de viol în formă continuată. Bărbatul se află în arest.
 

Sex oral în parc

 
Potrivit rechizitoriului, în seara zilei de 13 iulie, minora a plecat din casa sa din localitatea Zagavia pentru a se întâlni cu alte persoane de vârsta ei într-un parc din oraşul Hârlău. După ce a mers aproximativ un kilometru pe jos, fata a fost acostată la intrarea în parc de Constantin Avădănei, care s-a recomandat cu numele de “Sorinel” şi a invitat-o să stea pe o bancă alături de el. După aproximativ zece minute în care cei doi au vorbit, fata a vrut să plece înspre prietenii ei, însă a fost luată cu forţa de agresor şi dusă lângă un pod. Acolo, deşi fata îl ruga disperată pe tânăr să o lase în pace, acesta a dezbracat-o şi a obligat-o să îi facă sex oral. “După consumarea faptei, inculpatul a ameninţat-o pe minoră că, dacă îl va reclama, va veni la ea acasă spunându-i totodată ca, a doua zi, la miezul nopţii, să vină în acelaşi loc”, a specificat Carmina Pascal, procuror-şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. Fata a ajuns la domiciliu în jurul orei 2 şi i-a dat un SMS unui amic de vârsta ei, povestindu-i ce a păţit.
 

Un amic de 14 ani s-a oferit să o protejeze

 
A doua zi, cei doi minori au discutat prin mesaje schimbând între ei 81 de SMS-uri. În majoritatea dintre ele, băiatul a încercat să o convingă pe adolescentă să povestească părinţilor grozăvia şi să sesizeze Poliţia. Victima a precizat însă că îi este teamă să facă acest lucru, iar ca o măsură de compromis, băiatul, în vârstă de 14 ani, a fost de acord să meargă cu minora în parc pentru a încerca să îl impresioneze pe Constantin Avădănei. Scenariul pus la cale de cei doi minori nu a funcţionat. În seara zilei de 14 iulie, ei au ajuns în parcul din Hârlău, însă violatorului nu i-a păsat de prezenţa adolescentului luând-o pe fată cu forţa şi ducând-o într-un lan de porumb din apropiere unde a violat-o din nou. În tot acest timp, însoţitorul victimei a mers tot o fugă la părinţii acesteia povestindu-le întâmplarea. Aceştia au venit la Hârlău pentru a o căuta pe fată, însă aceasta, de ruşine, a mers în direcţia opusă deplasându-se pe jos nu mai puţin de opt kilometri. În acest timp şi-a scrijelit cu un ciob de sticlă venele încercând să se sinucidă şi a încercat să se arunce în faţa trenului. Spre dimineaţă, a fost găsită de un martor care i-a oferit telefonul pe care minora l-a folosit pentru a-l suna pe băiatul care a vrut să o protejeze. În aceeaşi noapte, bazându-se pe declaraţiile adolescentului, poliţiştii reuşiseră să-l identifice pe agresor.
 
Victima a fost expertizată de psihologi care au concluzionat: “Pacienta prezintă simptomatologie de stres posttraumatic multiplu (fizic, emoţional, sexual), frică de retraumatizare, tulburări de ritm cardiac, tulburări de somn, coşmaruri.” Constantin Avădănei nu şi-a recunoscut fapta. El mai are la activ două tâlhării şi un furt fiind eliberat condiţionat la finele anului 2012.
 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii