Pentru o fată de 14 ani, seara la discotecă s-a încheiat cu un viol într-un bloc din Nicolina

luni, 20 martie 2017, 02:50
1 MIN
 Pentru o fată de 14 ani, seara la discotecă s-a încheiat cu un viol într-un bloc din Nicolina

Un individ a fost arestat vineri după ce ar fi violat o minoră, într-un apartament din cartierul Nicolina. Faptul ar fi avut loc pe 11 martie, când minora, care locuieşte în Bârnova împreună cu părinţii ei, a fost invitată împreună cu prietena ei, la o discotecă, în municipiul Iaşi, de către un grup de băieţi, printre care se afla şi violatorul. 

Poliţiştii spun că fetele şi băieţii se cunoşteau între ei. Minora în vârstă de 14 ani a mers la discotecă în seara respectivă, însă bărbatul în vârstă de 32 de ani a convins-o să meargă într-un apartament din cartierul Nicolina, unde ar fi violat-o. Tânăra i-a spus mamei despre faptul petrecut abia după câteva zile, iar aceasta a mers la poliţie şi a înaintat o plângere.

„Poliţiştii au fost sesizaţi pe data de 14 martie de către mama unei minore în vârstă de 14 ani, din localitatea Bârnova despre faptul că pe data de 11 martie ar fi fost violată de către un bărbat în vârstă de 32 de ani. În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, tânărul respectiv a fost reţinut pentru 24 de ore pe data de 17 martie, apoi a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii