Premierul Victor Ponta l-a primit vineri pe şeful MI 6, John Sawers

vineri, 31 ianuarie 2014, 13:51
1 MIN
 Premierul Victor Ponta l-a primit vineri pe şeful MI 6, John Sawers

Premierul Victor Ponta l-a primit vineri la Palatul Victoria pe şeful Serviciului de Informaţii Externe al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord – MI6, John Sawers.

"Cu acest prilej a fost apreciată excelenta cooperare dintre instituţiile de securitate româneşti şi britanice în prevenirea şi combaterea fenomenelor care pot afecta securitatea cetăţenilor din cele două state sau care sunt îndreptate împotriva membrilor NATO şi ai Uniunii Europene. Între aspectele de interes special se află combaterea terorismului, a terorismului informatic şi a altor forme de activităţi ilegale la nivel regional şi global. A fost efectuat şi un schimb de opinii pe teme internaţionale de actualitate", informează un comunicat de presă al Guvernului remis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, în cadrul întrevederii a fost subliniată susţinerea pe care Guvernul o acordă "consolidării dimensiunilor de cooperare specifică, la nivel instituţional, cu partenerii strategici ai României din comunitatea Euro-Atlantică". (Agerpres)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii