Prins pe stradă, la 3 zile după ce a lovit cu maşina un om pe bd. Nicolae Iorga

miercuri, 08 februarie 2017, 02:50
1 MIN
 Prins pe stradă, la 3 zile după ce a lovit cu maşina un om pe bd. Nicolae Iorga

Încă un şofer ieşean a fost băgat la „zdup“ pentru că a fugit de la locului accidentului. Accidentul a avut loc în aceeaşi zi în care au murit soţii Buzea, în urma eventimentului rutier din Podu Roş. 

În jurul orei 19, şoferul unui autoturism Matiz care circula cu viteză pe bulevardul Nicolae Iorga a surprins şi accidentat un pieton care traversa strada, chiar în dreptul intersecţiei spre Kaufland. Imediat după producerea accidentului, şoferul Matiz-ului, în vârstă de 51 de ani, a fugit de la faţa locului şi a fost prins de poliţişti abia a treia zi, adică luni seara, de către o patrulă de po­liţie de la Secţia 2 Gară, mergând pe jos prin centrul municipiului Iaşi.

După ce l-au audiat, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pentru trei infracţiuni: conducere fără permis, vă­tămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. „Pe data de 4 februarie, în jurul orei 19, şoferul unui autoturism Daewoo a accidentat un pieton care traversa strada neregulamentar apoi a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei. Imediat după producerea accidentului, victima a fost transportată la spital în stare gravă, iar martorii au dat semnalmentele şoferului către poliţişti de la Rutieră. În prezent, victima se află în continuare în spital, în stare gravă. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii