Restricţii de tonaj: Se toarnă din nou betoane pe podul Nicolina

marți, 20 august 2013, 01:50
2 MIN
 Restricţii de tonaj: Se toarnă din nou betoane pe podul Nicolina

Pasajul Nicolina va fi din nou închis traficului greu. Oficialii Primăriei au anunţat că restricţiile în circulaţia rutieră vor fi reluate începând de mâine-seară, de la ora 21. Şoferii de autovehicule mai mari de 3,5 tone nu vor putea traversa pasajul din cauza lucrărilor de betonare a acestuia, iar şoferii de maşini mici vor avea restricţii de viteză.

Modificările în trafic vor fi valabile timp de o săptămână, însă circulaţia ar putea reveni la normal mai repede. „Vom avea o nouă etapă de turnare de beton în zona pasajului Nicolina astfel încât timp de o săptămână circulaţia va fi restricţionată. Şi transportul public în comun va fi afectat. Noi am analizat posibilitatea de a închide podul timp de o săptămână pentru traficul greu, dar, în funcţie de vreme, e posibil ca lucrările să se termine mai repede“, a declarat Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Restricţiile în traficul din Nicolina vor afecta transportul public în comun în mod special. Acesta va reveni la haosul deja cunoscut de ieşenii care traversează zona. Autobuzele 28 şi 41 vor circula din nou în două schimburi. Călătorii vor fi transbordaţi la baza podului şi preluaţi de microbuze pentru a trece pasarela. Traseul 28 va circula din Triumf până în Podu Roş şi va întoarce la intersecţia cu Aleea Rozelor, urmând să preia ieşenii de pe celălalt sens. Ruta este continuată cu traseul 28a care va prelua iesenii de sub pasaj şi va merge până în Dacia. Traseul 41 va circula de pe Copou până la baza podului, iar 41b de sub pasajul Nicolina până la blocurile Ciurea. Cursele speciale de microbuze vor circula între rond Podu Roş şi pod Nicolina, pentru legătura dintre traseele 41 şi 41b, precum şi între rond Podu Roş şi sub pasajul Nicolina, pentru 28 şi 28a. Bilele vor rămâne valabile pe toată lungimea traseelor, chiar dacă se schimbă mijlocul de transport. Şi autobuzele de pe ruta 121 vor fi avea alt traseu. Acestea vor circula între Dacia, Spitalul de Recuperare, Strada Libertăţii, Selgros, bulevardul Poitiers, Frigorifer, Bulevardul Primăverii, Tudor Vladimirescu şi Tătăraşi.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii