Un mecanic auto a murit în urma unui accident rutier provocat de un client al său

miercuri, 15 octombrie 2014, 19:12
1 MIN
 Un mecanic auto a murit în urma unui accident rutier provocat de un client al său

Un mecanic auto, în vârstă de 35 de ani, a murit în urma unui accident produs, miercuri după-amiază, pe şoseaua de centură a municipiului Oradea, de un client al său cu care testa maşina acestuia adusă pentru reparaţii.

Conform martorilor, şoferul unui BMW care circula pe şoseaua de centură a municipiului Oradea a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a intrat pe contrasens, fiind lovit de o autoutilitară care circula regulamentar.

În urma impactului, un tânăr de 35 de ani, de profesie mecanic auto, care era pasager în BMW, şi-a pierdut viaţa, iar şoferul autoturismului şi cel al autoutilitarei au fost transportaţi la spital.

"Pasagerul din autoturism a fost prins între fiare, iar când l-am scos din maşină era în stop cardio-respirator. Bărbatul de 35 de ani a fost resucitat vreme de o oră şi jumătate, dar fără succes. Am încercat să-i mai dăm o şansă, dar din nefericire a decedat", a declarat medicul Marius Ţundrea din cadrul SMURD Bihor.

Medicul a mai spus că cei doi şoferi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean, cel al autoutilitarei având un traumatism toraco-abdominal provocat de impactul cu airbag-ul, iar cel din BMW mai multe leziuni.

Un coleg de serviciu al mecanicului auto a declarat că maşina în care acesta se afla aparţinea unui client al său şi o testau împreună întrucât avea o eroare la computerul de bord.

Poliţiştii urmează să stabilească cauzele exacte ale accidentului. (Mediafax)

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii