URAL MIR – o motocicletă în ediţie limitată

luni, 27 octombrie 2014, 02:50
1 MIN
 URAL MIR – o motocicletă în ediţie limitată

Ruşii de la Ural au scos pe piaţă o nouă motocicletă cu ata,ş care se numeşte MIR, după numele staţiei orbitale ruseşti.

Motocicleta este vospită, conform afirmaţiilor producătorilor, în nuanţa Alb Metalic Orbital, are un panou solar pe ataş şi are şi nişte faruri LED cu care să-i permită conducătorului să vadă mai adânc în vastul întuneric spaţial. Preţul va fi destul de piperat – începe de la 16.999 $, dar explicabil prin faptul că este o ediţie limitată (vor fi fabricate doar 20 de exemplare).
În caz că ceva nu merge cum trebuie, pe motocicletă este ataşată şi o cheie, care, în mod suprinzător are pe ea imprimat un cod QR şi cu inscripţia « Repair video » – adică un material video care conţine indicaţii pentru efectuarea operaţiunilor de reparaţie. Codul QR te duce la un material video surpriză, care exemplifică tehnica ruşilor de a repara orice, doar cu o cheie cât mai mare (e, de fapt, o secvenţă dintr-un film american celebru). Pentru a viziona clipul, scanaţi codul alăturat cu telefonul dumnevoastră (merge doar pentru telefoanele « smart », care au şi conexiune la internet).
 

Comentarii