VIDEO: Reacția fabuloasă a copiilor din Lungani la primirea darurilor

miercuri, 21 decembrie 2016, 15:14
2 MIN
 VIDEO: Reacția fabuloasă a copiilor din Lungani la primirea darurilor

Campania Ziarului de Iaşi s-a încheiar cu succes. Am dus astăzi „piticilor din Lungani” ghetuţele din piele, şoseţelele, mănuşile, căciuliţele şi fularele, dar şi pacheţele cu dulciuri şi fructe. De asemenea, pentru Şcoala din Lungani au fost achiziţionate un laptop HP şi un televizor LED Sony, pe care cadrele didactice le pot folosi în timpul lecţiilor sau a activităţilor şcolare.

Copiii l-au primit cu bucurie pe Moş Crăciun şi au pregătit şi ei daruri pentru „spiriduşi” – o mică serbare în care au cântat, au dansat şi au recitat poezii – dar şi felicitări şi aranjamente din cetină, numai bune de pus pe masa de Crăciun.

Cei mici s-au bucurat nespus pentru darurile primite, iar în ochi aproape li se citea neîncrederea atunci când au aflat că Moşul s-a oprit şi pe la ei. Vedeți reacția lor fabuloasă în clipul de mai jos (de la minutul 5:10)!

„Acesta este cel mai frumos Moş Crăciun. Nu îl voi uita niciodată”, a spus una din fetiţele mai mari atunci când s-a uitat la darurile primite.

Mai mult, unul dintre elevi era venit la şcoală doar în şoseţele şi sandale, chiar dacă afară temperatura era aproape de zero grade.

Ziarul de Iaşi le mulţumeşte tuturor sponsorilor care au adus un strop de lumină şi căldură copiilor din Lungani în această iarnă şi au reuşit să-i facă să creadă, din nou, că Moş Crăciun există şi nu i-a uitat.

Amănunte despre campanie aflați din ediția de mâine a Ziarului de Iași.

Comentarii