Workshop despre inteligenţa artificială la Universitatea Tehnică

vineri, 03 noiembrie 2017, 22:17
1 MIN
 Workshop despre inteligenţa artificială la Universitatea Tehnică

Specialişti de la compania Intel le vor vorbi studenţilor Universităţii Tehnice „Gh. Asachi“ (TUIAŞI) despre Machine Learning, în cadrul unui workshop organizat pe data de 8 noiembrie. 

Evenimentul urmează să se desfăşoare în sala de conferinţe A03 din Corpul T, corpul de clădire al Rectoratului, sală aflată la parter, în intervalul orar 14-18.30. Workshopul  are ca obiective prezintarea elementelor de bază ale conceptelor de Machine Learning şi Deep Learning, dar şi iniţierea tinerilor în cele mai noi medii de dezvoltare ale acestui gen de aplicaţii optimizate pentru Arhitectura Intel, cum ar fi TensorFlow and Keras.

Prezentarea urmează să fie susţinută de către experţi de la compania Intel şi deepsense.ai. În programul Intel pentru Inteligenţă Artificială, care este parte a Academiei Intel Nervana AI. Intel lucrează cu universităţi din întreaga lume pentru a asigura accesul studenţilor şi specialiştilor în analiza datelor, dar şi a dezvoltatorilor de aplicaţii, fiind organizate frecvent prezentări educaţionale ale noile tehnologii şi medii de dezvoltare a aplicaţiilor. Înscrierile la workshop se pot face prin completarea unui formular pe site-ul universităţii. 

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii