Esec normal

duminică, 22 august 1999, 23:00
2 MIN
 Esec normal

Fortus: Moraru – Cazacu (’64 Spiridon), Lohan, Codru, Pintilei, Banta – Boghean, Asavoaie (’70 Sandu Gigi), Scripca (’82 Brighiu)- Vasiliu, Ambrosie.
Termoutilaj: Munteanu – Dumitru, Avadanei, Ciobanu, Sava, Axinte – Mirea (’90 Ianus), Florescu, Anicai – Tampau (’80 Paraschiv), Enache (’86 Radulescu).
Eliminare: Lohan (pentru doua cartonase galbene – min. 85).
Duminica, pe stadionul Tepro, Fortus a primit o noua dovada ca in divizia C viata este foarte grea desi nivelul acestui esalon a scazut fata de editiile trecute. Confruntindu-se cu o nou promovata, iesenii nu au reusit sa-si treaca in cont nici macar un punct, dorinta lor de victorie nefiind suficienta in fata unui adversar destul de bine asezat. Satelitul creat de "Pinalti" in jurul Ceahlaului a meritat victoria, pe linga golul lui Tampau (min. 60 – sut frumos din careu, usor lateral dreapta) oaspetii mai ratind doua ocazii mari prin Enache (’45 si ’68), la prima Moraru scotind de la vinclu.
Gazdele, cu trei jucatori noi in echipa (Ambrosie, revenit pe gazon, Scripca si Pintilei de la Botosani) au jucat chiar mai bine decit in urma cu doua etape cind invingeau acasa pe Tricotex Panciu insa carentele ies inca pregnant in evidenta. La mijlocul terenului pasele curg greu si previzibil, virfurile zbatindu-se in van, iar gafele apararii (plasament, executii tenice) si asezarea foarte retrasa a fundasilor laterali la un meci acasa au mai atirnat un pietroi de piciorul elevilor lui C. Costachescu si N. Ciocirlan.
Mai merita remarcat faptul ca la o partida de divizia C a oficiat la centru un arbitru cunoscut ca V. Titirisca, din Braila, si ca supervizor a fost fostul arbitru FIFA, buzoianul C. Teodorescu. (Ovidiu MINEA)

Comentarii