Inapoi acasa

sâmbătă, 06 februarie 1999, 00:00
2 MIN
 Inapoi acasa

Cantonamentul de iarna nu are cum sa-i placa vreunui fotbalist. Program strict cu stingerea si desteptarea la ore care aduc aminte de armata, alergari care se masoara in kilometri, pante infulecate ca pe un desert, galere la sala de forta, meciuri in care "artficiile" nu pot fi prezentate datorita terenurilor, epuizare fizica. Cind jucatorul se mai uita si la zapada si se gindeste ca in loc sa o priveasca ca turistii vazind-o ca pe un prilej de distractie o injura pentru ca il solicita in plus gindul nu are cum sa nu-i fuga la cite zile au mai ramas pina la intoarcerea acasa.
Cei de la FCM Poli Iasi pot privi astazi la timpul trecut cele prezentate mai sus deoarece, dupa masa de prinz, "alb-albastrii" vor spune adio hotelului BTT din Cimpulung Moldovenesc, acolo unde si-au petrecut (un mod de a spune) ultimele 11 zile. Intoarcerea spre casa nu va avea loc insa inainte de a mai fi disputat un joc de pregatire cu divizionara D suceveana Minerul Crucea, incepind cu ora 11. Desi la sfirsitul turului se afla pe locul 9, crucenii au ginduri mari in acest an, ei atacind promovarea in esalonul trei. Ramine de vazut ce replica va da echipa suceveana care beneficiaza de conditii excelente financiare precum si de pregatire, cantonamentul de iarna fiind facut la Busteni!
De la meciul de astazi va lipsi portarul Cimpeanu care acuzind o puternica infectie dentara s-a intors in Iasi joi seara. S-ar putea sa nu joace nici Manole nici Matinca, ultimul acuzind ceva probleme la un genunchi.
In alta ordine de idei, delegatia ieseana asteapta cu nerabdare ca acasa, dupa acumularile fizice montane, sa poata sa inceapa reglarea repertoriului tehnico-tactic. Pentru aceasta este insa nevoie ca starea terenurilor din Copou sa fie pusa la punct pina la intoarcerea echipei acasa! (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii