Schimbare de program

joi, 04 septembrie 2003, 23:00
2 MIN
 Schimbare de program

Cotata a fi ultima partida de pregatire inaintea startului Diviziei A de saptamina viitoare, intilnirea de ieri cu HCM Roman a putut reprezenta o evaluare finala a valorii lotului echipei iesene de handbal, „Z”. In formula completa acum (dupa ce saptamina trecuta au invins la limita, la Bacau, fara doua titulare), gazdele si-au masurat fortele cu o echipa care emite pretentii la promovare in acest an si premisele sint optimiste prin glasul antrenoarei Ana Duceac.
„A fost un joc mai bun decit celelalte in conditiile in care s-a vazut o mai buna colaborare in teren. Scorul este insa prea sever fata de realitatea din teren, in conditiile in care in repriza secunda am introdus mai multe rezerve.”
– a declarat tehniciana echipei „Z”, formatie care a cedat cu scorul de 21-27. Si daca oaspetele au condus mai mereu la diferente minime in prima parte, desprinderea a venit dupa ce interul Humoreanu a primit cartonas rosu (min. 32, pentru trei eliminari) iar centrul Enea s-a accidentat usor la jumatatea actului secund. Formula cu care „Z” a inceput partida de ieri se anunta a fi si cea de baza (Radu – Ciocoiu, Humoreanu, Grosu, Rusu, Enea, Lungu) insa este de asteptat ca pe parcursul primelor etape din campionat sa vina si confirmarile pentru o parte dintre jucatoare. Daca postul de conducator de joc pare cel mai bine acoperit cu solutii multiple gen Rusu, Enea sau Pana, pe inter-stinga Humoreanu (care a dat ieri de adversare pe masura ei) are un suplinitor in Enea iar Grosu are suficient handbal in spate ca pivot, aparent descoperit este flancul drept unde Lungu si Beldiman n-au facut prea mult pe extrema, Rusu (din nou cea mai buna ieseanca) este dezavantajata de talie ca inter in vreme ce portarii Radu si Anghel n-au scos mai nimic.
Programat saptamina viitoare, startul Diviziei A a suferit modificari in program dupa ce Amical Sport Corabia a renuntat la inscriere. Cu doar opt echipe, seria Est va oferi iesencelor in prima etapa o partida la Tg. Mures, cu echipa clasata pe locul cinci sezonul trecut, pe 20 septembrie „Z” urmind sa joace la Iasi cu Stiinta Bacau. (L.M.)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii