O petardă a explodat în mâna unui minor din Pașcani și l-a lăsat fără degete

joi, 29 decembrie 2016, 15:58
1 MIN
 O petardă a explodat în mâna unui minor din Pașcani și l-a lăsat fără degete

Atenție ce obiecte priotehnice cumpărați. Un băiat a rămas fără degete după ce i-a explodat în mână o petardă. Oamenii legii continuă actiunea  “Foc de Artificii” și cei prinși că au la comercializare produse de acest gen riscă amenzi usturătoare și marfa confiscată. 

Un minor a rămas fără degete după ce i-a explodat în mână o petardă. Băiatul a ajuns la C.P.U. Pașcani, însă medicii nu au mai putut să-i salveze falangele. Medicii de la Pașcani l-au trimis la o clinică din Iași pentru investigații amănunțite, scrie newspascani.ro.
 
În această perioadă și oamenii legii continuă acțiunea „Foc de artificii” începută la jumătatea lui decembrie. Până în prezent au fost efectuate mii de controale în piețe, centre comerciale și s-au constatat un număr de 334 de infracțiuni. Poliţia reaminteşte că este interzisă deţinerea, utilizarea şi vânzarea către publicul larg a articolelor pirotehnice de divertisment din categoriile 2, 3 şi 4, a articolelor pirotehnice de scenă (T1 şi T2) şi a altor articole pirotehnice din categoria P2, din motive de ordine și siguranţă publică, securitate şi pentru protecţia mediului. Persoanele fizice sau juridice autorizate pot folosi articolele pirotehnice de divertisment numai cu luarea măsurilor de protejare a persoanelor, bunurilor materiale, animalelor şi a mediului

Comentarii