Zmeul care a ameninţat cu moartea un poliţist, ţinut la răcoare

vineri, 15 decembrie 2017, 13:15
1 MIN
 Zmeul care a ameninţat cu moartea un poliţist, ţinut la răcoare

Sărbători petrecute în spatele gratiilor pentru bărbatul din Deleni care a ameninţat cu moartea un poliţist. Tribunalul Iaşi a decis ca Daniel Ilaş să rămână cel rămână pentru cel puţin 30 de zile în spatele gratiilor, decizia fiind definitivă. Ilaş a fost încarcerat la începutul săptămânii, ca urmare a unei decizii luate de Judecătoria Hârlău. 

Potrivit procurorilor, în seara zilei de 8 decembrie, Ilaş a consumat alcool în incinta unui bar şi, după ce a ajuns în stare de ebrietate, a lovit cu pumnii şi picioarele trei persoane. „În timpul agresiunii, inculpatul I. V.-D. a distrus uşa de acces în incinta barului, spărgând geamul cu un obiect contondent, conflictul continuându-se şi în afara unităţii.

Persoana vătămată T. R.-I. a solicitat intervenţia poliþiei, apelând SNUAU 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie aflat în serviciul de patrulare format din agent de poliţie M. C. – P. şi agent de poliţie P. A. din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Hârlău. La vederea echipajului de poliţie, inculpatul a continuat să aibă un comportament violent, adresând ameninţări cu moartea agentului de poliţie M. C. – P.“, au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău. Aceştia au arătat că Ilaş ar fi încercat să-l lovească cu pumnul în faţă pe agent, însă acesta s-a eschivat, inculpatul lovindu-l totuşi cu pumnul în umăr.

 

 

 

Comentarii